torstai, 30 toukokuun, 2024
KotiMatkailuyrityksetTervetuloa suksikansa pääsiäisen viettoon Himokselle!

Tervetuloa suksikansa pääsiäisen viettoon Himokselle!

Tänä vuonna Himos valmistautuu pääsiäisen viettoon huippuolosuhteissa. Nyt on kunnon talvi ja lunta riittää kaikkiin talvisiin harrastuksiin. Rinteet ovat erinomaisessa kunnossa ja hiihtolatuja löytyy jokaiseen makuun Himoksen ja Jämsän seuduilta. Napakat yöpakkaset ovat pitäneet maisemat talvisina pääsiäisen pyhiin saakka, vaikka ajankohta tänä vuonna onkin aika myöhäinen.

Pääsiäisenä hiihtokeskuksen kaikki rinteet siirtymäreitteineen ovat avoinna.  30.3. perjantaina järjestetään perinteinen pääsiäisen rinnerieha naamiaisineen kello 11-15. Paras asu palkitaan kausikortilla tulevalle kaudelle. Naamiaisten jälkeen TL DUO Tommi Läntinen esiintyy Himos Bistron terassilla kello 15.30.

Himoksen Sanomien ja Himos Hiihtokeskuksen yhdessä järjestämässä arvonnassa päivälipun voittivat Leena Puurula Jämsästä ja Jyrki Göös Vaajakoskelta. Onneksi olkoon! Liput on lähetetty voittajille.

Pääsiäisenä rinnekeskuksessa on myös muuta ohjelmaa, jonka löydät täältä:  http://www.himos.fi/tapahtumat

Center Market Himos ja sen uusi kauppias Miia Ojala joukkueineen palvelee pääsiäisenäkin Himoksen vieraita. Aukioloajat voit tarkistaa liikkeen Facebooksivuilta: https://fi-fi.facebook.com/centermarkethimos/    Kaupan yhteydessä toimii pieni kahvio.

Huomio! Tulevasta sen verran, että liike on suljettuna 23.4. – 14.5. välisen ajan, jolloin kaupassa tehdään remonttia ja 7 päivää viikossa ahkeroinut kauppias pitää hiukan lomaa.

HimosLomien ja HimosSafarien toimipisteet sijaitsevat HimosCenterissä. HimosSafarien pääsiäisohjelma löytyy täältä:  http://www.himoslomat.fi/fi/safarit/viikko-ohjelmat/paasiaisohjelma/  Moottorikelkkojen ja mönkijöiden vuokraus, retkiluisteluvälineet sekä muut toiminnot löytyvät Centeristä. Sieltä tapahtuu myös lähtö retkille ja ohjelmiin.

HimosAreenan pääsiäisajan esiintyjät löydät täältä:  http://www.himosareena.fi/ohjelmisto

Pääsiäisestä odotetaan Himoksella vilkasta, sillä alueen majoitus on myyty jokseenkin loppuun. Tilanne kuitenkin aina jonkin verran elää, joten kannattaa mökkiä kysyä, vaikka lähtöpäätös olisikin jäänyt viime tippaan.

Muita tärkeitä osoitteita Himoksen pääsiäisvieraille:

Hirvikartano:   https://hirvikartano.fi/

Patapirtti:   http://www.patapirtti.fi/

Atelje Veli Ähtävä:  http://veliahtava.net/

 

Uutta Himoksella:

Maaliskuun alkupuolella valmistui Villas-alueen uusin, 18 loma-asunnon C-talo Länsi-Himokseen. Tämän rakennuksen valmistuttua Himoksen Tähti -alueelle on rakennettu yhteensä 5 kaksikerroksista taloa, joissa on yhteensä 50 loma-asuntoa. Kun lomakeskuksen vierailut ovat aiemmin painottuneet pitkälti viikonloppuihin, niin näissä taloissa lomaillaan kokonaisia viikkoja, mikä varmasti näkyy myös paikallisissa yrityksissä.

Villas-taloissa osakkeen voi omistaa kokonaan tai ostaa siitä yhden kuudesosan, jolloin huoneisto on viikon ajan käytettävissä kuuden viikon välein, eli yhteensä 8-9 kertaa vuodessa. Jos lomaviikkoaan ei käytä itse, asunnon voi antaa vuokralle.

Viikko-osakkeina Holiday Clubilla on Himoksessa Aurinkopaikka -loma-asunnot, 6 kpl kaksikerroksisia, puisia paritaloja. Nyt sitten jäädään odottamaan kylpylähotellin viereen rakennettavia kerrostaloja.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments