lauantai, 20 huhtikuun, 2024
KotiMatkailuyrityksetHimosGolf täytti 10 vuotta

HimosGolf täytti 10 vuotta

HimosGolf juhlisti kymmenvuotista taivaltaan kilpailulla, jonka voiton vei Oskari Paavola Tammer Golfista. Voittona oli VIP-kutsu aterioineen elokuussa pelattavaan Vierumäki Finnish Challengeen, joka on Euroopan toiseksi suurimman kiertueen Suomen osakilpailu. Lisäksi oli jaossa tavarapalkintoja paikallisilta yhteistyökumppaneilta. Kakkossijan vei Juha Louhesto ja kolmoseksi kisasi Sari Anthoni.

Nykyisillään HimosGolfin jäsenmäärä on jo noin 1200. Parhaimpina vuosina HimosGolfin kauden kierrosmäärä on ollut 21 000, mikä on melkoinen nousu alun 8000 kieroksesta ja 150 jäsenestä. Suurimmat piikit tulivat hieman yllättäen pandemia-aikana, sillä golfissa on helppo pitää etäisyydet ja pelata vain läheisten kesken. Vieraspelaajien määrä HimosGolfissa on noin 40 prosenttia, mikä tarkoittaa parhaimpina vuosina yli 10 000 vieraspelaajaa.

Alusta asti mukana kehittämässä on ollut toiminnanjohtaja Markus Lahtinen. Hän kertoo kentän uusimmista muutoksista. – Rangen reuna-alueet on perattu ja lähipeliharjoitusalueita on aikomus suuurentaa. Viime vuosina on laitettu aurinkopaneelit, joilla ladataan sähköautot. Kentänhoidossakin mennään ympäristöystävällisesti.

Klubirakennuksesta löytyy nykyään erinomaiset suihku- ja pukeutumistilat sekä kahvilapalvelut. Viime vuonna alueelle pystytettiin komea portti. Tulossakin on uusia ja isoja asioita, joista Lahtinen ei vielä voi kertoa tarkemmin. – Toivottavasti vielä tämän kauden aikana saamme paljastaa ne.

Visa Lainkari toimii HimosGolfissa caddiemasterina. – Tänään on kisassa yli 50 osallistujaa ja kesä on ollut vilkas tähän asti, hän kertoilee.

Petra Huujärvi piipahti välipalalla kierroksen puolivälissä. – Paremminkin voisi peli sujua, mutta tulee ainakin tehtyä päivän kävelylenkki, hän kertoilee hyväntuulisesti.

Toiminnanjohtaja Markus Lahtinen ja toimitusjohtaja Tiina Röman

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments