lauantai, 20 heinäkuun, 2024
KotiUutisetRekrytointi kylpylätyömaalle alkoi

Rekrytointi kylpylätyömaalle alkoi

Usko Himoksen kylpylätyömaan käynnistymiseen ensi vuoden alussa saa lisävahvistusta siitä, että rakentajien rekrytointi työmaalle on käynnistynyt. Alkavalle työmaalle haetaan Duunitori.fi -palvelussa työnjohtajia, hankintainsinööriä ja tuotantoinsinööriä.

LAINAUS DUUNITORIN ARTIKKELISTA:

”Himoksen vapaa-ajan keskuksen rakennustyöt käynnistyvät vuoden 2018 alussa, ja Tampereen toimistolla aloittamista odotetaan jo innolla. Tällä kertaa ei olla rakentamassa tavallisia asuintaloja, vaan vapaa-ajan kohteessa pääsee tekemisiin erikoisempien ja yllättävienkin ratkaisujen kanssa. “On hienoa olla miettimässä, miten ihmiselle tehtäisiin mahdollisimman miellyttävä ja mukava ympäristö, jossa viettää vapaa-aikaa”, sanoo hankekehityspäällikkö Janne Salonen. Uusia kylpylöitä rakennetaan Suomessa harvoin, ja Tampereen aluejohtaja Janne Korja tiivistääkin tunnelmat: “Aika harvinaista herkkua päästä tämmöinen toteuttamaan.” 

Kuva kylpyläalueen kaavapiirroksesta johon lisätty kohteiden numerointi.

Kohde 1: HimosCenter (olemassa)

2: Kylpylä

3: Kylpylähotelli

4: Loma-asuntokerrostalot

5: Pysäköintitalot / tai alueet

6: HimosAreena (olemassa)

7: HimosHotelli (olemassa)

Artikkelin mukaan ”Himoksen hankkeessa suunnittelu ja tuotteistus viedään mahdollisimman pitkälle, niin että itse rakentamisvaihe olisi mahdollisimman sujuva. Suunnitteluvaiheessa mietitään jo tarkasti, miten kunkin osuuden rakentaminen toteutetaan työmaalla, ja osittain hyödynnetään valmisosatoimituksia”.

Artikkelissa painotetaan, että hankekehitysosaaminen on Lemminkäisellä vahvaa, ja Himoksen kylpylä ja vapaa-ajankeskus on tästä yksi hyvä esimerkki. – Meillä on ammattitaitoisia arkkitehteja ja erittäin hyviä rakennus- ja talotekniikan suunnittelijoita. Myös infrasuunnittelu toteutetaan laadukkaasti, sillä hankkeessa on merkittäviä infrapuolen rakentamisvaiheita kuten isoja kalliolouhintoja, toteaa hankekehityspäällikkö Salonen.

Koko artikkelin voit lukea täältä: https://duunitori.fi/tyoelama/nyt-rekrytaan-rakentamaan/

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments