torstai, 30 toukokuun, 2024
KotiYleinenFinnhits ohjelma ja aikataulut julkaistu

Finnhits ohjelma ja aikataulut julkaistu

Finnhits tulee! Himoksella esiintyvät 11.-12.8. koko kansan rakastamat, jo legendoiksi muodostuneet artistit, sekä uudempien suomihittien esittäjät. Keski-Suomen kauniisiin järvimaisemiin saapuu esiintymään artisteja, joista osaa nähdään festivaalilavoilla hyvin harvoin.

Finnhits Show’ssa Leri Leskinen Orchestaran säestyksellä perjantaina esiintyvät Lea Laven, Matti Esko, Juhamatti, Markku Aro ja Fredi, joista kukin esittää muutaman kappaleen. Katri Helenalta on Show’ssa luvassa pidempi setti. Lauantaina orkesterin vieraiksi saapuvat Markku Aron, Matti Eskon, Fredin ja Juhamatin lisäksi Kai Hyttinen. Lauantaina orkesterin kanssa pidemmästä setistä vastaa Lea Laven. Luvassa on ikimuistoinen hittikimara Lavenin unohtumattomista kappaleista. Festareilla pääseekin varmasti kuulemaan mm. ”Kolmatta linjaa takaisin”,”Hyvännäköinen”, ”Tumma nainen”, ”Puhelin langat laulaa”, ”Pieni ja lämpöinen” ja ”Käymään vaan” kappaleet, sekä monia muita kyseisten artistien legendaarisia hittejä.

Finnhits Shown lisäksi avauspäivän iltaa tähdittävät omien bändiensä säestäminä Paula Koivuniemi, Matti & Teppo, Juha Tapio ja Laura Voutilainen. Lauantai-illan hiteistä puolestaan vastaavat Katri Helena, Jari Sillanpää, Kaija Koo, Lauri Tähkä ja Virve Rosti.

“Odotan innolla Finnhits Festivaalia. Siellä tapaan pitkästä aikaa monia artistikollegoita. Uskon, että yleisölle tämä on ihan ‘herkkukattaus’ kuultavan musiikin ja tietenkin runsaan artistijoukon vuoksi! Nähdään Himoksella!”, kommentoi Katri Helena.

Finnhits Festivaalin keikat toteutuvat alueen telttalavalla, jossa on katettua tilaa ja ravintolapalvelut. Lisäksi ravintolapalveluita on tarjolla telttalavan edustalla sijaitsevassa Terassiravintola Riemussa, jossa on festivaalioloissa Suomen suurin sisä-WC-kompleksi sisältäen 100 sisävessaa. VIP-palvelut löytyvät Ravintola Liiteristä.

”On mukavaa saada Himokselle tapahtuma, jossa esiintyvät legendaariset artistit, joita yleisö on saanut kuunnella usean vuosikymmenen ajan. Luvassa on kaksi upeaa, nostalgista iltaa”, sanoo tuottaja Sari Salonen.

Finnhits Festivaalin lipunmyynti on käynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä. Mökki- ja hotellimajoituksia sekä karavaanipaikkoja voi tiedustella HimosLomien keskusvaraamosta.

Finnhits festivaalin ohjelma:  http://www.finnhitsfestivaali.fi/ohjelma/

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments