torstai, 30 toukokuun, 2024
KotiUutisetMatkailuneuvonta Jämsän keskustaan

Matkailuneuvonta Jämsän keskustaan

neuvonta1

Jämsän kaupungin matkailuneuvonta on siirtynyt kaupungintalolta keskustaan osoitteeseen Keskuskatu 8, Elosen ravintolan ja kahvilan viereen.

neuvonta2

Laskettelijan aukiolle siirtyneet palvelut ovat entistä paremmin asiakkaiden tavoitettavissa. Patsas toimii hyvänä maamerkkinä, joten kohdetta ei tarvitse isommin keskuskadun varresta etsiä.

Elokuun loppuun saakka matkailuneuvoja Irina Lehtonen on tavattavissa maanantaista keskiviikkoon uudesta infopisteestä, torstaina ja perjantaina hän päivystää HimosCenterissä ja lauantaisin kiertää seudun matkailuyrityksissä tai tapahtumissa. Irina puhuu suomen lisäksi englantia ja venäjää. Hän osallistuu kaupungin sosiaalisen median, Twitterin ja Facebookin päivittämiseen ajankohtaisilla postauksilla Himos-seudun tapahtumista.

Uusiin tiloihin siirtyi myös kaupungin neuvonta, kassapalvelut, puhelinvaihde sekä vero- ja maistraatin etäpalvelut.  Kaupungin neuvonta huolehtii ohjeistuksen ja opastuksen lisäksi muun muassa kaupungin postituksesta, liikuntapaikkojen avainten luovutuksesta, kuntosali- ja ateriakorttien latauksista ja ruokalippujen myynnistä. Kassapalveluissa voi suorittaa esimerkiksi laskujen kassamaksut. Neuvonnassa on myynnissä myös Jämsä-aiheisia kirjoja, postikortteja ja karttoja.

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments