maanantai, 20 toukokuun, 2024
KotiUutisetLumetus käynnistyi Himoksella

Lumetus käynnistyi Himoksella

lumetus1

Rinteiden lumetus alkoi Himoksella tänään perjantaina 4.11. 2016. Lumi lentää nyt Peikkorinteissä ja Murrin rinteessä. Sääennusteet lupaavat pakkasasteita myös ensi viikolle. Jos ennuste pitää paikkansa, tulossa on lupaavan pituinen lumetusjakso.

Viime syksyt ovat olleet kovin haastavia lumetuksen suhteen. Toivottavasti säänhaltijat ovat tällä kertaa suosiollisempia ja pikku pakkasta riittää niin, että tykit saavat laulaa täysillä.

Tilanne 5.11. 2016. Pakkanen kiristyi 7-8 asteeseen. Lumetettavina Mökön rinne, Murrin rinne, Peikkorinteet 2kpl, Himmin rinne, Hiskin rinne ja Keskimaa.

Tilanne 6.11 2016. Hyvät lumetuskelit jatkuvat ja tykit pauhaavat Himoksella yötä päivää. Pakkasta on 5-6 astetta ja samanlaista ilmaa luvataan useita vuorokausia eteenkin päin. Rinteillä on jo melkoiset lumikasat, joten pikkuhiljaa voi varmaan ryhtyä kaivamaan suksia esille.

Tilanne 7.11. 2016. Pakkanen sen kuin kiristyy ja lumi lentää. Talvi on tullut Himokseen. Ensimmäiset rinteet aukeavat lauantaina 19.11. lupasi toimitusjohtaja Juhani Ojala tänään sääkarttojensa äärestä.

Hiihtokeskuksen rinnepäällikön infon löydät täältä: http://www.himos.fi/rinteet/rinneinfo

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments