torstai, 30 toukokuun, 2024
KotiUutisetKylpyläkaavaan kohdistunut valitus peruttu

Kylpyläkaavaan kohdistunut valitus peruttu

Kuikantien loma-asutusta

Kuikantien varressa loma-asunnon omistava pariskunta teki Hämeenlinnan hallinto-oikeuteen kylpyläkaavasta valituksen. Kyse oli taustalla näkyvän kuusikon paikalle nousevista kahdeksan kerrosta korkeista kerrostaloista. Valituksen pelättiin jälleen kerran lykkäävän Himoksen kylpyläinvestointia, vaikka se ei sitä suoraan koskenutkaan.

Paikallislehti Jämsän seudun uutisen mukaan Himoksen kylpyläkaavasta tehty valitus on nyt kuitenkin neuvottelujen jälkeen luvattu vetää pois. Neuvottelun tuloksena syntynyt sopimus on maanomistajan ja valituksen tekijöiden välinen, joten siitä ei uutisoida julkisuuteen enempää.

Valitusaika on nyt päättynyt ja kaava saa lähiaikoina lainvoiman. Jatko on investointia suunnittelevien käsissä.

Julkisuudessa aiemmin olleen investointisuunnitelman mukaan rakentamisen ykkösvaihe käsittää noin 3000 neliön kylpylän, 120 huoneen hotellin ja kaksi loma-osaketaloa, joissa kummassakin on 30 asuntoa. hankkeen kustannusarvio on noin 30 miljoonaa euroa. Myöhempään ajankohtaan suunniteltu kakkosvaihe sisältää hotellin laajennusosan ja kolme lomaosaketaloa lisää. Tällöin hankkeen kokonaiskustannusarvio nousee noin 50 miljoonaan euroon.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments