tiistai, 23 huhtikuun, 2024
KotiYleinenAfter Ski - tanssia pöydillä

After Ski – tanssia pöydillä

Ravintola Rinteen terassilla vietetään After Ski:tä talvilauantaisin DJ Ticon johdolla. Tarjolla on rentoa meininkiä uusien ja vanhojen hittien tahtiin. Kauden uutuutena järjestetään Himos tanssii pöydillä -kisat ulkoterassilla. Kevään mittaan selviää, kuka nappaa itselleen pöytätanssin Himoksen mestaruuden. Ensimmäinen karsintakisa pippaloitiin lauantaina 28.01. 2017.

Finaalin huikeina pääpalkintoina luvataan mökkiviikonloppu 6 hengelle, festarilippuja Himos-festareille ja Jämsän Paintballin värikuulapeli 6 hengelle. Myös karsinnoissa hienoja palkintoja, kuten Rinteen buffa-lahjakortteja, HK:n tuotekasseja sekä lippuja Himos Areenalle.

Jo hyvissä ajoin ennen tanssikisan alkua porukkaa alkoi kokoontua terassille. Innokkaimmat aloittivat harjoittelun heti kun tiskijukka pisti ämyrit pauhaamaan. Takana oli hieno päivä rinteissä, eikä ulkonakaan ollut kylmä istuskella.

Länsi-Himoksen After Skissa musiikista vastaavat DJ:t Tico ja Poju. Karsintoja järjestetään yhteensä neljä ja tanssit huipentuvat 1.4. käytävässä finaalissa.

Pasi Rantanen, Suvi Koskinen, Tuula Rantanen, Tuomo Koskinen ja kumppanit pitivät yllä vauhdikasta menoa heti After Skin ensi minuuteista lähtien.

”Jyystö-porukka” Lahdesta ja Asikkalasta esittivät tahdikasta jalannousua. Tamperelaiset Mira, Pekka, Anne ja Balle viereisessä pöydässä tyytyivät rauhallisempaan menoon ja musiikin kuunteluun.

Heini Ståhlberg, Taija Heittola, Laura Wasström, Piia Liukkonen, Katja Pilkevaara ja Niklas Sundström Helsingistä halusivat tanssin lisäksi jättää myös sanoman, joka säilyy senkin jälkeen kun musiikin pauhu on vaiennut ja pöydiltä hypätty alas. Näin siis lausui Heini: Elämä on lahja – Get in the Van.

Viimeisessä kuvassa voittajapöydän meininkiä. Tuomaristoon tuntui tanssisuoritusten lisäksi tehonneen myös hillumisen yleinen meininki ja hujan hajan levinneet lasketteluvälineet.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments