torstai, 30 toukokuun, 2024
KotiUutisetFinnmetko järjestetään jatkossakin Jämsässä

Finnmetko järjestetään jatkossakin Jämsässä

metko1

Jämsän kaupunki ja FinnMETKO ovat solmineet uuden yhteistyösopimuksen. Myös näyttelyt vuosina 2018 ja 2020 järjestetään Jämsässä. Yhteistyö- ja aluevaraussopimuksista on sovittu, ilmoittaa Jämsän kaupunginjohtaja Ilkka Salminen.

Jämsän kaupunki ja FinnMETKO sopivat muun muassa maa-alueiden käytöstä Myllymäen, Haaralankankaan ja Kaakkolammin alueella, alueen kunnostamisesta näyttelyn jälkeen ja markkinointiyhteistyöstä.  http://www.jamsa.fi/ajankohtaista/tiedotteet/3140-jamsan-kaupunki-ja-finnmetko-allekirjoittivat-yhteistyosopimuksen

Syyskuun 1.-3. päivinä järjestettävä FinnMETKO 2016 on Suomen suurin konealan tapahtuma. Koneiden työnäytökset ja koeajot ovat näyttelyn keskeinen piirre. Metsä- sekä maanrakennuskoneiden työnäytökset ja puuenergialaitteiden haketus- ja murskausnäytökset ovat näyttelyn keskeistä antia.

Bioenergia-ala on voimakkaasti mukana näyttelyssä. Metsädemo alueella tarjoutuu tilaisuus seurata energiapuun- ja ainespuunkorjuuta. Perävaunukaluston valmistajat ja kuorma-autojen maahantuojat ovat paikalla. Samoin hyötyajoneuvojen esiintyminen näyttelyssä on saanut vahvan jalansijan. Tarvike- ja varaosatoimittajat ovat paikalla kaikki. http://www.finnmetko.fi/

Ammattiopiston, Jämsän kaupungin ja yksityisten maanomistajien maa-alueilla järjestettävä FinnMETKO 2016 levittäytyy yli 100 ha:n alueelle. Näyttelypäivät ovat torstai, perjantai ja lauantai. Näyttely on avoinna päivittäin klo 09.00 – 17.00. Edellisessä FinnMETKO 2014 -näyttelyssä Jämsässä vieraili kolmen näyttelypäivän aikana 36 000 näyttelyvierasta. Tuotteitaan esitteli yli 430 näytteilleasettajaa. (Artikkelin kuvat ovat vuoden 2014 Metkosta).

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments