lauantai, 2 joulukuun, 2023

Finnmetko järjestetään jatkossakin Jämsässä

metko1

Jämsän kaupunki ja FinnMETKO ovat solmineet uuden yhteistyösopimuksen. Myös näyttelyt vuosina 2018 ja 2020 järjestetään Jämsässä. Yhteistyö- ja aluevaraussopimuksista on sovittu, ilmoittaa Jämsän kaupunginjohtaja Ilkka Salminen.

Jämsän kaupunki ja FinnMETKO sopivat muun muassa maa-alueiden käytöstä Myllymäen, Haaralankankaan ja Kaakkolammin alueella, alueen kunnostamisesta näyttelyn jälkeen ja markkinointiyhteistyöstä.  http://www.jamsa.fi/ajankohtaista/tiedotteet/3140-jamsan-kaupunki-ja-finnmetko-allekirjoittivat-yhteistyosopimuksen

Syyskuun 1.-3. päivinä järjestettävä FinnMETKO 2016 on Suomen suurin konealan tapahtuma. Koneiden työnäytökset ja koeajot ovat näyttelyn keskeinen piirre. Metsä- sekä maanrakennuskoneiden työnäytökset ja puuenergialaitteiden haketus- ja murskausnäytökset ovat näyttelyn keskeistä antia.

Bioenergia-ala on voimakkaasti mukana näyttelyssä. Metsädemo alueella tarjoutuu tilaisuus seurata energiapuun- ja ainespuunkorjuuta. Perävaunukaluston valmistajat ja kuorma-autojen maahantuojat ovat paikalla. Samoin hyötyajoneuvojen esiintyminen näyttelyssä on saanut vahvan jalansijan. Tarvike- ja varaosatoimittajat ovat paikalla kaikki. http://www.finnmetko.fi/

Ammattiopiston, Jämsän kaupungin ja yksityisten maanomistajien maa-alueilla järjestettävä FinnMETKO 2016 levittäytyy yli 100 ha:n alueelle. Näyttelypäivät ovat torstai, perjantai ja lauantai. Näyttely on avoinna päivittäin klo 09.00 – 17.00. Edellisessä FinnMETKO 2014 -näyttelyssä Jämsässä vieraili kolmen näyttelypäivän aikana 36 000 näyttelyvierasta. Tuotteitaan esitteli yli 430 näytteilleasettajaa. (Artikkelin kuvat ovat vuoden 2014 Metkosta).

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli
LISÄÄ UUTISIA

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

UUSIMMAT

LUETUIMMAT