maanantai, 20 toukokuun, 2024
KotiTapahtumatBongaa tipu!

Bongaa tipu!

annun juttu aloitus

Himoksen Sanomien toimitustiimiin liittyy alla olevalla jutulla nuorison ääntä käyttävä Annu Huumarkangas. Annun jutut tunnistatte jatkossa hänen omasta tunnuksestaan. Annu on Jämsän lukion opiskelija, joka osallistuu tämän julkaisun toimittamiseen sikäli kuin luvuiltaan ja muilta kiireiltään ehtii.

Tästä se lähtee:

Jämsän Yrittäjien ja Jämsän ammattiopiston liiketalouden opiskelijoiden jo perinteeksi muodostunut vuosittainen Bongaa Tipu -tapahtuma järjestettiin jälleen lauantaina 26.3. 2016. Paikalle oli saapunut paljon lapsia vanhempineen ja tipua bongailtiin oikein urakalla.

Lapsille mieluisia pisteitä järjestettiin ympäri Jämsän keskustaa, mutta suuressa suosiossa oli varsinkin keppihevosrata Forumin aulassa. Rataa suorittamaan pääsi myös Fanni Rantanen, joka valitsi ratsukseen uljaan mustan keppihevosen. Ammattiopiston opiskelijat Enni Holck ja Taina Honkanen kertoivat, että tapahtuman suunnitteluun käytettiin kuukausi ja opiskelijoita on mukana noin 20.

Tipun lisäksi keskustan alueelta löytyi paljon muitakin kotieläimiä, kuten kiekuva kukko. Lampaita pääsivät syöttämään sisarukset Iiro Kangasluoma ja Iida Kangasluoma sekä Vilma Järvinen.

Joen rannassa lapset pääsivät Aamuyön hevostilan reippaiden ponien, Leksan ja Teron kyytiläisiksi. Teron kanssa lapset hyppäsivät hurjaan kärrykyytiin ja Leksa kuljetti heitä varmasti selässään. Myös Lempäälästä mummolaan tullut Liida Jokinen pääsi Leksan selkään. Päivän aikana Liida oli jo bongannut tipun ja hakenut hienon kasvomaalauksen.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments