lauantai, 20 heinäkuun, 2024
KotiFestivaalitHimos Juhannus 25 vuotta

Himos Juhannus 25 vuotta

Juhlavuoden kunniaksi Himoksen juhannus tarjoaa kärkiesiintyjien lisäksi paljon monipuolista oheistoimintaa. Omia parfyymejä voi valmistaa Hetkinen Scent Labissa ja hiukset saa festarikuntoon Elmer Andbergin käsissä. Luvassa on myös limbokisaa, pariskabaa, bingoa Tacticin lautapeli-lounge ja ystävyysrannekkeiden askartelua.

”Himos Juhannuksen 25-vuotisen historian alueella on nähty niin lukuisia esiintyjiä, erilaisia alueohjelmakokonaisuuksia, aluepalveluita ja yllätyksiä. Tänäkin vuonna on luvassa yllättäviä hetkiä niin ystävien kuin uusien tuttavuuksien kanssa. Seikkailunhaluisten kannattaa tutkiakin Himos Juhannuksen aluetta ja aluekarttaa yllätysten varalta – sieltä saattaa löytyä jotain ennennäkemätöntä”, vinkkaa tapahtuman Tuotantopäällikkö Laura Väli-Torala.

Tostaina festareiden ensimmäinen esiityjä päälavalla oli  Karri Koira.

Tent stagella Costilla oli iso joukko faneja kotikaupungistaan Tampereelta. Tämä selvisi juontaja Tinzen vetämässä huutoäänestyksessä.

Käärijä oli uudistanut ulkonäköään sitten euroviisujen. Hän kertoi välispiikissään olleensa Himoksen juhannuksen yleisössä vielä kaksi vuotta sitten ja nyt lavalla.

 

ESIINTYJÄT
Haloo Helsinki!, JVG, Gettomasa, Gasellit, KUUMAA, Käärijä, Sanni, Sexmane, Portion Boys, BESS, Lauri Haav, Karri Koira, Isac Elliot, Cledos, Mouhous, Viivi, Costi, Bee, Etta, Costee, Jami Faltin, Korelon, Ahti, Turisti, Jore & Zpoppa, Mirella

https://himosjuhannus.fi/

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments