torstai, 18 heinäkuun, 2024
KotiUutisetElsi Ojalasta Himos-Yhtiöt Oy:n uusi toimitusjohtaja

Elsi Ojalasta Himos-Yhtiöt Oy:n uusi toimitusjohtaja

Himos-Yhtiöt Oy:n johdossa toteutetaan 1.10. 2018 sukupolven vaihdos. Toimitusjohtajaksi on nimitetty KTM Elsi Ojala (48). Hän on toiminut neljä vuotta yhtiön liiketoimintajohtajana. Aiemmin hän työskenteli yli kymmenen vuotta pääkaupunkiseudulla muun muassa  elintarviketeollisuudessa taloushallinnon ja markkinoinnin tehtävissä.

Rinnetoimintojen liiketoimintajohtaja Jouni Ojala (45) jatkaa tehtävässään täydentäen ja tukien Elsi Ojalan hiihtokeskusosaamista. Tarvittaessa Jouni Ojala toimii myös toimitusjohtajan sijaisena.

Hiihtokeskuksen perustaja Juhani Ojala (72) on toiminut tähän saakka vuosikymmenet yhtiön toimitusjohtajana. Hän jatkaa yhtiössä omistajana ja neuvonantajana sekä hallituksen jäsenenä. Yrityksen toinen perustaja Päivi Kuokkanen (56) jatkaa omistajana, neuvonantajana, somettajana sekä hallituksen puheenjohtajana. Kuokkanen on toiminut aiemmin pitkään markkinointijohtajana, mutta markkinointi ja viestintä liitetään nyt toimitusjohtajan tehtäviin.

Elsi Ojala ja Jouni Ojala ovat Juhani Ojalan lapset aikaisemmasta avioliitosta ja jatkavat nyt perheyhtiön toimintaa sen johdossa. Rinneyhtiöllä on hoidossaan pinta-alaa 60 hehtaaria. Tällä alueella on valtava määrä erilaista tekniikkaa ja kalustoa sekä talviaikaan 120 henkilöä töissä. Jouni Ojala hallitsee pitkällä kokemuksellaan parhaiten tämän sektorin yrityksessä.

Perheyhtiön voimaviisikko yhteiskuvassa. Vasemmalta Elsi Ojala, Päivi Kuokkanen, Joona Ojala, Juhani Ojala ja Jouni Ojala. Joona Ojala (16) on Päivin ja Jussin yhteinen lapsi. Hän käy parhaillaan Jämsän lukiota ja keskittyy toistaiseksi koulunkäyntiin ja opiskeluun. Toki hänkin on ollut mukana yhtiön touhuissa kehdosta saakka. Yhtiön muihin tulevaisuuden suunnitelmiin palataan myöhemmin toisessa artikkelissa.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments