lauantai, 20 heinäkuun, 2024
KotiMatkailuyrityksetAurinkoiset talvipäivät saivat aikaan säpinää Himoksen hiihtolomilla

Aurinkoiset talvipäivät saivat aikaan säpinää Himoksen hiihtolomilla

Kahden viikon hiihtolomaputki Himoksella vaihtui niin sanottuun normiarkeen maanantain koittaessa. Viikkojen 8 ja 9 aikana Himoksen rinteillä viiletti yli 46 000 laskettelijaa. Lomaansa näillä viikoilla viettivät eteläisen ja keskeisen Suomen koululaiset perheineen. Ulkomaalaisia kävijöistä oli 6 % (mm. Viro, Venäjä, Latvia, Hollanti). Hissinousuja kirjattiin yhteensä reilut 868 000 kappaletta, vaikka muutamina aamuina pakkanen oli paikoin kipakkaakin.

-Sää lauhtui päivän mittaan auringon noustua korkeammalle lämmittämään. Se, jos mikä sopi lomalaisten päivärytmiin, Himoksen markkinointijohtaja Päivi Kuokkanen kertoo.

Hiihtolomalla rinteillä oli tarjolla monenlaista tapahtumaa, promootioita ja kisailua laskettelijoiden riemuksi. Myös pulkkamäki ja alueen hiihtoladut olivat ahkerassa käytössä.

Hiihtoloman myyntiluvut olivat kasvuhakuisia pakkaspäivistä ja olympiahuumasta huolimatta. Hissilippumyynti kasvoi viime talveen 4 %, välineitä vuokrattiin 14 % enemmän ja rinneravintolapalvelujen plussa oli puolestaan 10 %.

Himoksen arkipäivät jatkuvat vilkkaina tästäkin eteenpäin, sillä perheet, joissa on alle kouluikäisiä lapsia tapaavat viettää lomaansa maaliskuun viikoilla. Myös koululais- ja yritysryhmiä nähdään paljon mäessä näinä aikoina. Perinteisesti viikonloput ovat aina Himoksen suurta sesonkia.

-Maaliskuu jatkuu hienon talvisena ympäri eteläisen Suomen, joten kuun lopussa olevalta pääsiäiseltä, seuraavalta isolta sesongilta, on lupa odottaa paljon, Kuokkanen iloitsee.

Tutustu Himos-rinnefiiliksiin ilmasta käsin:

https://www.youtube.com/watch?v=DII78G12B8E

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments