torstai, 30 toukokuun, 2024
KotiFestivaalitViides Jysäri tarjoaa huippukattauksen

Viides Jysäri tarjoaa huippukattauksen

Järjestyksessään viides Jysäri Himoksella käynnistyy heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna 7.-8.7. 2017.

Discopallojen ja värivalojen välkkeeseen saapuu festariyleisöä villitsemään “Barbie Girl” –hitillään vuonna 1997 breikannut Aqua-yhtye, jonka historiallinen paluukeikka koetaan Jysärissä. Niin ikään estradilla nähdään ysärikollega E-Rotic, suomalaisen elektronisen tanssimusiikin suunnannäyttäjä Waldo’s People ja DJ Matti Airaksinen, joka tekee kesän ainoan keikkansa Jysärissä. Festivaalin ohjelmistoa täydentävät legendaarisen “What Is Love” –hitin esittäjä Haddaway, “Be My Lover” –biisistään tunnettu La Bouche ja “Vill Ha Dig”-radioviisullaan alitajuntaan iskenyt Drömhus. Juhlat kruunaavat Reel 2 Real Mad Stuntmanin ilmoille kajahtava “I Like to Move It” ja La Creamin eurodance-show “Free”-hitin kera.

Jysäri toivottaa tervetulleeksi lauteille myös ruotsalaisen, “Sha La Long” –kappaleellaan jo yli 20 vuoden ajan kansaa tanssilattioilla liikuttaneen Solid Basen. Kotimaisista ysäritähdistä lavalle nousevat muun muassa Jussi Rainion ja Rami Alangon unohtumaton Neon 2 sekä naftaliinistä kaivettuja Bogart-hittejä sekä Sound Of R.E.L.S. –materiaalia esittävä Ressu, jonka fiittaajana nähdään “Jos haluu saada on pakko antaa” -DJ Mc Nikke T. Festivaalin juontaa ja vaihtojen aikana bileistä vastaa DJ ICE K.

Tapahtuma ottaa varaslähdön jo torstaina 6.7., jolloin festarikansa saa lämmitellä viikonloppua varten DJ Ice K:n ja DJ Oku Luukkaisen hittivalintojen äärellä Himos Areenan Jysäri Warm Upissa. DJ:t viihdyttävät myös perjantai- ja lauantai-illoissa Himos Areenalla, kun festarilavat hiljenevät.

Myös festariyleisö on värikästä. Se panostaa ysäriteeman mukaisiin asuihin ja muuhun rekvisiittaan. Osa juhlijoista on tapahtuman vakikävijöitä.

“Tapahtumaa voi suositella hyvän fiiliksen vuoksi myös niille, joille olkatoppaukset, neonvärit ja salihousut ovat onnellisesti taakse jäänyttä elämää.  Yleisö heittäytyy täysillä mukaan, meininki on rentoa, porukan yhteishenki mahtava ja viikonloppua muistellaan vielä pitkään syksyn ja talven aikana” sanoo tuottaja Hannu Haljala N.C.D. Production Oy:stä.

Jysärin kaikki lipputyypit ovat nyt myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä. Mökkimajoitusta ja Patalahden motellimajoitusta voi tiedustella Himos Lomien keskusvaraamosta.

Esiintyjät:

Perjantai 7.7: 
Neon 2,
 Movetron, 
Aqua,
 E-Rotic,
 Pandora,
 DJ Matti Airaksinen, Waldo’s People,
 Basic Element

Lauantai 8.7: Haddaway, 
LaBouche,
 Drömhus,
 Look Twice,
 Reel 2 Real Mad Stuntman,
 Solid Base, 
La Cream,
 Ressu plays Sound of R.E.L.S., Bogart, feat. Mc Nikke T

Tämän artikkelin kuvat ovat vuoden 2015 Jysäristä

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments