lauantai, 20 huhtikuun, 2024
KotiUutisetRiemu raikuu juhannuksena

Riemu raikuu juhannuksena

riemu19

Juhannus lähestyy. Uusittu HimosPark ottaa vastaan kesän ensimmäiset festivaalivieraansa. Kovaa kiinnostusta herättänyttä Terassi Riemua viimeistellään kiireellä. Varsinainen rakennus on jo valmis, mutta asennus- ja varustelutöitä riittää varmasti viime minuuteille asti, arvelee johtaja Hannu Haljala.

riemu1,riemu2riemu3,riemu4

Noin 1700 henkilöä vetävälle terassille voi kävellä suoraan festivaalikentältä. Portaita pitkin noustaan kolmannen kerroksen vip-tasolle, jonne sopii noin 400 vierasta. Terassiravintola on poudalla sivuiltaan avointa tilaa, sateella nämä alueet katetaan sähköisesti toimivilla sermeillä.

riemu5,riemu6riemu7,riemu8

Riemun kalusteasennukset ovat vasta alkamassa. Vip-kerroksen kalustus on vielä tätä kirjoitettaessa täysi arvoitus. Sen verran ensimmäisistä pakkauksista saattoi päätellä, että lavojen taiteilijoita ei tarvitse kuunnella pelkästään seisaaltaan.

riemu9,riemu10

riemu11,riemu12

Terassiltakin löytyy terassi, jolta aukeaa hienot näkymät Patalahdelle. Sateella tai miksei oikein paahtavalla auringonpaisteellakin tiloja voidaan suojata sermeillä. Ensimmäiset kalusteet odottavat vielä toistaiseksi lopullista sijoitteluaan.

riemu13,riemu14riemu15,riemu16

Suuri parannus entisaikojen Bajamaja-kulttuuriin on Riemun alakerrasta löytyvä sadan hengen saniteettiosasto, jossa on asianmukaiset tilat miehille ja naisille erikseen. Helpotuksen hetkellä voi seiniltä silmäillä huumorilla höystettyjä tietoiskuja.

Vilkaise tuotakin: https://himoksensanomat.fi/2014/04/14/riemu-katossa-himoksella/ Jos olet uusi tässä sivustossa.

 

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments