tiistai, 18 kesäkuun, 2024
KotiUutisetKylpylä rakennetaan ensi vuonna?

Kylpylä rakennetaan ensi vuonna?

Kauan odotettu Himoksen kylpylähanke on nytkähtänyt askelen eteen päin, kun Holiday Club Resort Oy:n hallitus hyväksyi hankkeen toteuttamismallin raameineen, kirjoittaa Jämsässä ilmestyvä paikallislehti Jämsän seutu. Varsinainen investointipäätös kuitenkin edelleen puuttuu. Lehden haastattelema Holiday Clubin johtaja Tapio Anttila arvelee, että syyskuun loppuun mennessä suunnitelma saadaan sellaiseen malliin, että rakennusyhtiö pystyy tekemään siitä urakkatarjouksen. Tämän jälkeen paketti on valmis esiteltäväksi yhtiön hallitukselle.

Kylpylähotellin tontti sijaitsee HimosCenterin takana HimosAreenaa vastapäätä. Alemas (koivikon kohdalle) nousevat lomaosakkeiden kerrostalot.

Jos Holiday Club Resort ja Rakennusyhtiö Lemminkäinen pääsevät urakkasopimuksesta yksimielisyyteen, ei pitäisi olla mitään syytä miksi investointipäätöstä ei syntyisi. Kaikilla hankkeeseen liittyvillä toimijoilla on niin vahva tahto, että Anttila uskoo hankkeen nyt toteutuvan. Jos tämä aikataulu pitää, lomaosakkeiden myynti voisi alkaa lokakuun alussa ja rakennuslupa haetaan vuoden loppuun mennessä.

Lasten suosima peikkometsä, seikkailuradat ja pikkumökit joutunevat nyt väistymään isompien rakennusten tieltä. Tontilla sijaitsi aiemmin myös yli 1000 -paikkainen kesäteatterin katsomo, mutta se on jo suureksi osaksi purettu. Tällä hetkellä pääosa tontista toimii väliaikaisena varastoalueena.

Jos asiat etenevät tämän suunnitelman mukaan, rakentaminen alkaa ensi keväänä ja kylpylähotellin avajaiset ovat vuoden 2019 lopussa talvisesongin alkaessa.

Mainittakoon että Holiday Club Resort Oy rakentaa parhaillaan Himokselle Villas-tyypin lomaosaketaloja. Viimeisimmän artikkelin löydät täältä:  https://himoksensanomat.fi/2017/06/07/villas-talot-valmistuivat-uutta-aloitetaan/

KATSO FCG SUUNNITTELU JA TEKNIIKKA OY:N 3D-VIRTUAALIMALLI KYLPYLÄN KAAVA-ALUEESTA TÄÄLTÄ:  http://www.skjkl.fi/Jamsa/Himos/Kylpyla

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments