torstai, 30 toukokuun, 2024
KotiUutisetKuulumisia Himokselta

Kuulumisia Himokselta

lumetus6

Torstaina 21. päivänä marraskuuta mittarit kääntyivät muutaman asteen pakkasen puolelle ja Länsi-Himoksella lumitykit käynnistyivät ensimmäisen kerran tänä syksynä. Toivottavasti pakkaskelejä seuraa jatkossakin, että mutkamäen ystävät pääsevät suksille.

lumetus2,lumetus3

Himoksellahan lumetusjärjestelmät ja tykkikalusto on huippuluokkaa, joten valmista tulee pian, jos pakkasherra on vain lumenteon kannalta suosiollinen. Tilannetta voit seurata täältä: http://www.himos.fi/rinnepaallikon-info.html

HIMOKSEN TIEREMONTTI

Suorin reitti ysitieltä Himokselle on ollut suljettuna elokuun alusta lähtien. Peruskorjaus siltoineen ja liittymineen etenee aikataulussa. Urakan on määrä valmistua joulukuun puolivälissä, mutta tie avataan liikenteelle heti kun se on valmis.

tieremontti1,tieremontti2

Risteykseen Centerin alapuolelle rakennettu kiertoliittymä on jo kivetyksiä ja muita viimeistelyjä vaille valmis. Pehmeän maaperän vuoksi alueella jouduttiin tekemään massiivinen maa-aineksen vaihto, kun liejun tilalle ajettiin 5 metriä paksu kerros kalliolouhetta.

tieremontti4,tieremontti6

Tietä on levitetty ja sen viereen tulee myös kevyen liikenteen väylä.

tieremontti5,tieremontti7,

Huonokuntoinen ja kapea Säyrylän silta korvattiin yksiaukkoisella betonisillalla, jonka kansi on parisen metriä aikaisempaa korkeammalla. Uusi silta jalkakäytävineen on huomattavasti entistä siltaa leveämpi. Aikaisempi juttu aiheesta: https://himoksensanomat.fi/2014/10/02/tieta-peruskorjataan-himoksella/

HIMOSPARK UUSIUTUU JÄLLEEN

Viime kesän uutuus oli terassi Riemu saniteettitiloineen. Festivaalien ystäville on tiedossa uutta myös ensi kesälle. HimosPark laajentuu entisestään ja voi sen jälkeen ottaa kerralla vastaan 20 000 juhlijaa.

himospark4,himospark2

Hotellin alapuolella sijaitsevaa kenttää laajennetaan ja sinne rakennetaan katoksia ja terasseja, kertoo veljensä Harri Haljalan kanssa Jämsässä vuoden yrittäjäksi valittu Hannu Haljala. Vuoden yritys on HimosLomat Oy.

himospark1,himospark3

Laajennus alkoi suurehkoilla maansiirtotöillä. Nyt ensimmäiset katsomoelementitkin ovat jo paikoillaan. Valmista tulee ensi kesän juhannusfestareihin mennessä.

Katso uusi päivitys: https://himoksensanomat.fi/2015/05/30/himokselle-rakennetaan-kylpyla-2/

 

 

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments