lauantai, 20 huhtikuun, 2024
KotiTapahtumatJuniorikiekolle mieluisia joululahjoja

Juniorikiekolle mieluisia joululahjoja

Teksti ja kuvat: Susanna Ruusu

Jämsänkosken Ilveksen juniorijääkiekkoilijat kokivat todellisen joulun ihmeen saadessaan K-market Viljan ja Kaipolan K-marketin vetäjän Mika Lindeqvistin ideoiman hyväntekeväisyysottelun lyhentämättömän tuoton 7600 euroa kiekkokoulunsa toimintaan. Ottelussa pelasivat vastakkain Mikko Salmio All-Stars ja K-Market Vilja All-Stars, joissa pelasi entisiä ja nykyisiä jääkiekon supertähtiä vahvistettuna tulevaisuuden toivoilla. Hatunnoston arvoisen panoksensa junnutoimintaan antoivat mm. Valtteri Kemiläinen, Jaakko Jokinen, Markus Nenonen, Joel Sund ja Tuomas Pihlman. Naiskiekkoa edusti Jenni Hiirikoski, joka pelaa tällä hetkellä Ruotsissa, mutta tullaan näkemään jälleen olympiajoukkueessa. Maalivahteina ottelussa toimivat oman kylän pojat Samu Perhonen ja Markus Ruusu, jotka ovat ponnistaneet jääkiekon ammattilaisiksi juuri Jämsän jäähallista.

Joukkueet yhteiskuvassa.

Jämsänkosken Ilveksen kiekkojaoston puheenjohtaja Pasi Kukko oli tyytyväinen iltaan. – Pari kuukautta aiemmin aloitimme valmistelut. Melkein kaikki pyydetyt pelaajat tulivat, ja lopuillakin oli pakottava este.

Juniorien nimikirjoitustoiveet olikin otettu hyvin huomioon, kun kaikki pelaajat olivat nähtävissä pelin jälkeen pitkän pöydän takana ja joukkuekuva oli järjestetty pikaisesti nimmareiden keruuta varten. Mico Peltonen pääsi yhteiskuvaan Topi Nättisen kanssa.

Yleisöä oli paikalla täyden katsomon verran. Ihmisistä huokui hyväntuulisuus ja jaettu kiintymys jääkiekkoon ja junioritoimintaan. Kaikki nauttivat myös tuttujen tapaamisesta, ja moni olikin jo saapunut kotipaikkakunnalleen joulunviettoon.

Markus Jokinen (vas.) on pelannut juniorivuosinaan Jämsän jäähallissa ja nykyisin KeuPassa. Pelejä on tilillä myös Ilveksessä ja Jypissä.

Tapahtuman hyvä henki huokui myös maalivahdeista.

Tommi ja Eveliina Pasanen eläytyivät ottelun jännitykseen.

Maalivahtivalmentaja Pentti Ruupunen on tehnyt vuosia ansiokkaasti töitä Ilveksen junioreiden kanssa. – Kiva tavata tuttuja täällä, mies huikkasi aina hyväntuulisena.

Naiskiekkoa edusti Jenni Hiirikoski, joka pelaa tällä hetkellä Ruotsissa, mutta tullaan näkemään jälleen olympiajoukkueessa.

Jutta ja Mikko Himanen seurasivat poikansa Jaakon pelaamista kentällä. Mikko on valmentanut paikallisia junioreita monen vuoden ajan.

Mikko Salmio ja Mika Lindeqvist shekin kanssa.

Tapahtumaa tukemassa: Gram, Elonen, Kone-Yijälä, Tilausliikenne Salminen, Wanha Mylly, General Way Pub, Bar Tona, Ravintola Jokilaakso.

 

 

 

 

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments