tiistai, 18 kesäkuun, 2024
KotiFestivaalitJuhla ja juhannusilta festareilla

Juhla ja juhannusilta festareilla

festari13-1024x459

Kaikkien aikojen kylmimmältä tuntunut juhannus on takana. Lämpöä oli vain yön nollan vaiheilta päivän 12 asteeseen. Sateelta kuitenkin enimmäkseen vältyttiin. Mieluiten keskikesän juhlaa viettäisi keveissä kesähepeneissä, mutta loppujen lopuksi sää ja tarkeneminen on vain pukeutumiskysymys. Nyt juhlijoiden päissä näkyi jopa karvalakkeja. Ehkä näin talvisen juhannusvaatetuksen suunnittelussa oli hiukan festarihuumoriakin mukana.

Seuraavaksi esitellään Himoksen juhannusneito.

000festari25

Tässä hän on. Valinta tapahtui yhden, mutta vaikutusvaltaisen tuomariäänen perusteella. Kuka hän on? Siitäpä ei ole tietoa, kun nimi jäi kysymättä. Näin herttaisen neidon ei tarvitse juhannusaattona kurkistella lähteensilmiin tai kieriskellä ohrapellossa. Varmaan sulhaskandidaatteja ilmestyy muutenkin näköpiiriin joka suunnasta.

Järjestyksessään 16. Himoksen juhannusfestivaali, eli nykyiseltä nimeltään The Voice Juhannus HimosFestival  veti kylmistä keleistä huolimatta 43 000 juhlijaa. Torstaina väkeä oli muita päiviä vähemmän, perjantaina ja lauantaina alueella vietti juhannusta noin 16 500 vierasta. Päiväkävijöiden määrää kolea sää jonkin verran verotti.

000festari14,000festari19000festari2,000festari4

Tiheää tunnelmaa nähtiin festivaalialueella esimerkiksi Kaija Koon, Jenni Vartiaisen, Apulannan ja Cheekin esiintyessä. Anna Abreun setissä tunnelma tiivistyi ja väkeä valui sisään koko keikan ajan varhaisesta esiintymisajankohdasta johtuen. Yllä olevien kuvien mukaiseen ihmistiheyteen päästiin jo ennen keikan viimeisiä tahteja.

000festari29

Bäkkärillä kuulin, että Annan värikäs esiintymisasu on ainoa kappale Suomessa tällä hetkellä. Kyseinen urheiluasumallisto on vasta tulossa markkinoille.

Terassi Riemua on tässä sivustossa esitelty moneen kertaan lähes ensimmäisistä tolpista lähtien, mutta esitellään vielä kerran varsinaisessa käytössä, kun tämmöinen erikoisuus on nyt Himokselle saatu.

000festari15,000festari17000festari27,000festari13

Yleisön keskuudessa kerrottiin ensialkuun olleen vähän epätietoisuutta siitä, onko katsomo tarkoitettu kaikille, vai pelkästään vip-lipun ostaneille? Kerrataan nyt tämäkin: Pääkerros on kaikille avoin ja yläkerta varattu vippiläisille.

Kun nykyisin selfiet ja ryhmäselfiet ovat jokapäiväistä hupia ja kamera jokaisen taskussa, niin luulisi, ettei kamerakaluston kanssa liikkuva median edustaja enää ketään kiinnostaisi. Mutta vielä mitä. Ohessa katsaus tähän aihepiiriin. Homma menee suunnilleen näin:

– Hei kameramies, ota meistä kuva… … ottasit nyt…

– No minkäs takia minä teistä kuvan ottaisin?

– Kun me ollaan näin nättejä… / kun me ollaan niin komeita, että semmoisilla kuvilla on varmaan paljon kysyntää… / masentaa, kun kukaan ammattikuvaaja ei ole koskaan minusta täällä kuvaa ottanut… yhyy… jne.

Kun kuva on otettu, seuraa yleensä kysymys, mihin tää kuva menee?

– Ei se mihinkään mene.

– Mitä! Ensin otat meistä kuvan ja sitten se ei mene mihinkään!!!!

No nyt meni, ainakin osa. Kas tässä:

000festari5,000festari11000festari12,000festari16000festari22,000festari26000festari6,000festari23

Olette mukavia! Hyvää kesän jatkoa!

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments