lauantai, 20 huhtikuun, 2024
KotiLuontoHimosseudun luontoa kuvina

Himosseudun luontoa kuvina

markku1

Himoksen Sanomien toimitustiimiin on liittynyt valokuvaaja Markku Hakaniemi, jolla on takana pitkä kokemus lehtikuvaajana, mutta myös luonnon kuvaaminen mieluinen harrastus. Markun kuvaamat luontoaiheiset jutut löydät jatkossa tämän tunnuksen alta. Oheinen kuvagalleria esittelee Markun käsialaa.

Hakaniemi liikkuu luonnossa lähes päivittäin. Kuvauskohteina kiinnostavat niin maisemat kuin eläimetkin pikkuöttiäisiä myöten.

Joutsenet ovat saapuneet Tuuralammelle, joka sijaitsee Jämsänkosken paperitehtaan alapuolella. Tuuralammella on myös paikallisen kyläyhdistyksen rakentama lintutorni, josta esittely artikkelissa Lintuharrastajan Himos  https://himoksensanomat.fi/2014/03/02/lintuharrastajan-himos/

markku8

”Ei oo mun päivä”

Nyt on jo kiire puhdistaa ja kunnostaa linnunpöntöt. Miljoonan pöntön ripustamista tavoiteltaessa on syytä muistaa pikkutirppojen lisäksi myös isot kolopesijät kuten telkät ja pöllöt.

Perhosia kaikki ihastelevat, mutta ei ne kyytkään hullumpia ole, kun niiden elämään vähän perehtyy.

”Maasta se pienikin ponnistaa”.  Raikas ja puhdas Himos-seudun luonto odottaa sinua! Kerromme siitä tässä lehdessä pian enemmän.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments