lauantai, 20 heinäkuun, 2024
KotiFestivaalitHimos-Juhannuksen oheisohjelma

Himos-Juhannuksen oheisohjelma

 

HIMOS-JUHANNUKSEN OHEISOHJELMA ON JULKAISTU

Maan kuumimmat keskikesän juhlat vietetään jälleen Himoksella 22.-24.6.2017. Haloo Helsinki!, Antti Tuisku, Teflon Brothers, Profeetat, Roope Salminen & Koirat, Vesala ja Robin varmistavat, että juhlahumu on musiikin puolesta täyteläinen.

Ikäraja 18.

Festivaali saa tänä vuonna yhden lisälavan ja –alueen, kun festivaaliporttien ja Himos Areenan läheisyyteen nousee ennennäkemätön bileteltta, jossa vietetään päiväaikaan upeat Glow Beach Partyt. “Vaikka bileet ovat päivällä, tunnelma on kuin Havaijin kuumassa yössä!”, lupaa tuottaja Anniina Havukainen. Festivaali tarjoaa juhijoille glow-värit ja -puikot.

Vaahtobileet, etupihadisco, alue-esiintyjät, aktiviteetit – ohjeisohjelma uudelle tasolle!
Musiikin ja Glow Partyjen lisäksi juhlijoille on luvassa hauskanpitoa jo ennestään tuttujen vaahtobileiden muodossa. Tänä vuonna ne on tosin viety seuraavalle asteelle. Bileistä vastaa Taffel ja luvassa on dj-settiä, vaahtoa kuin Taffelin tarjoiluja! Taffel tuo paikalle myös Paljuveneen, jolla yleisö pääsee ajelulle suoraan festivaalialueelta Säyrylänsalmelle.
Perinteinen hotellin etupihadisco jytää tänäkin vuonna, mutta laajemmalla musiikillisella kattauksella. “DJ lupaa toteuttaa juhlijoiden villeimpiäkin unelmia”, Havukainen vinkkaa.
Alueella voi törmätä myös performanssitaiteeseen, kun sirkustaitelijat esiintyvät yllättävissä paikoissa torstaina ja perjantaina.
Klassikkojakaan ei ole unohdettu. Tarjolla on monenlaista aktiviteettia niille, joilla riittää bilevirtaa. Yleisö voi hypätä rodeahärän selkään, hypätä benji-hypyn tai kokeilla roikkumistankoa. 

HulaHula Suomi
Himos Juhannus on mukana HulaHula Suomi –tanssihaasteessa. Juhannuslauantaina klo 22.00 Tent Stage villiintyy suureen yhteistanssiin. Lisätietoja Hulahulasta: https://hulahulasuomi.yle.fi

Juhannuksena syödään!
Juhannusherkkuja moneen makuun tarjoaa Nordic Gourmet Oy, jonka monipuolisesta valikoimasta löytyy vaihtoehtoja vaativampaankin makuun allergiat huomioiden. Makunystyröitä kosiskelevat Suburban Sandwich&Salad Bar, jossa tarjolla on raikkaita ja maukkaita salaatteja ja sandwichejä, Poppamies Burger Beast festareiden hoteimmilla artesaaniburgereillaan ja The Pop Up Food Truck, jossa menu koostuu tuunatuista ranskalaisista ja bataattiranskalaisista. Näiden lisäksi unohtumattomia makuelämyksiä tarjoilevat myös perinteiset festarigrillikojut sekä Texmex-tortilla- ja gourmet hotdog –vaunut.
Nordic Gourmet toteuttaa myös Himos Juhannuksen VIP-ruokailun. VIP-alueella asiakkaat herkuttelevat tänä vuonna sirkushengessä: mukana on niin leijonankesyttäjän savustettua lohta, Taikurin lajitelma erikoismakkaroita sekä tulennielijöiden hedelmächilibroileria. Ensimmäistä kertaa VIP-alueella päästään herkuttelemaan myös jälkiruokabuffetilla: torstaina paikalla voi koota oman Rocky Road –annoksensa, perjantaina herkutella donitseilla ja lauantaina vuorossa on jättimarenkibuffet.

Festivaalin ohjelma valmis
Festivaalin ohjelma on nyt valmis. Uusimpina artistikiinnityksinä ovat saksalainen Italo Brothers, Rähinä Recordsin tuorein kiinnitys Nelli Matula, ruotsalainen Günther, DJ-tuottaja Alex Mattson, poptähti Ellinoora ja hiphop-, r&b- ja kantrimuusikko Stig. Katso koko ohjelma: http://www.himosjuhannus.fi/

Majoitus:
Mökit, Himos Hotelli, Patalahden rantamotelli ja karavaanipaikat, tiedustelut Himoslomat myyntipalvelu p. 020 711 9200
Leirintäalueella majoittautuminen maksutonta festarilipulla. Autopaikka maksullinen.

www.himosjuhannus.fi
www.facebook.com/himosjuhannus/
@himosjuhannus #himosjuhannus

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments