lauantai, 20 heinäkuun, 2024
KotiUrheiluHimos Golfin uusi klubirakennus palvelee nyt pelaajia

Himos Golfin uusi klubirakennus palvelee nyt pelaajia

Himos Golfin uusi klubirakennus on kesän mittaan ollut rakenteilla ja otettu nyt käyttöön. Kenttää palvelevat toiminnothan olivat aikaisempina kesinä rinneravintolan yhteydessä ja tänä keväänä näihin päiviin saakka HimosCenterissä.

Konteista koottu rakennus on aikaisemmin toiminut Rovaniemellä autoliikkeen toimistona, kertoo Himos Golfin toiminnanjohtaja Markus Lahtinen. Rakennus on valmis, mutta toimintoja vielä parannellaan ja kehitetään. Caddiemasterin toimisto ja muut palvelut ovat nyt kentän lähtöpaikan vieressä oikealla sijaintipaikallaan kuten kuuluukin. ProShop saa lähipäivinä lisää tavaraa ja kahvio aloittaa toimintansa, kun lupa-asiat saadaan kuntoon. Kahvioon haetaan A-oikeudet, jolloin myyntiin tulee myös oluet ja lonkerotyyppisiä juomia. Klubirakennuksesta löytyy pelaajille pukuhuoneet, suihku ja vessat. Isolla ulkoterassilla on mukava hengähtää kierroksen jälkeen tai odotella omaa lähtövuoroaan kentälle.

Gaddiemaster Visa Lainkari (kuvissa) palvelee klubirakennuksessa pelaajia toista vuoroa tekevän Mikko Vänskän kanssa. Caddiemasterit huolehtivat peliaikojen jakamisesta sekä ProShopista ja kahviosta. Tamperelaiset Sakari Keinänen ja Jani Kangasniemi valmistautuivat pelikierrokselle lähtöön ja saivat Visalta tarpeelliset ohjeet.

Lainkarin mukaan kesä on ollut melko vilkas. Yli sadankin pelaajan päiviä on ollut, mutta vapaita aikoja vielä löytyy. Aurinkoinen kesä on lisännyt reilusti kävijämääriä lähes katastrofaalisen sateisen viime kauden jälkeen.

Kaksi vuotta sitten pelaamisen aloittanut helsinkiläinen Jaakko Vilponen ja saksalainen Ralf Schweiger palasivat pelikierrokseltaan klubille. Vilponen kertoi hankkineensa kolme vuotta sitten oman loma-asunnon kenttäalueelta. Hänen mielestään Himos on Suomen lomakeskuksista monipuolisin ja paras. Talvella hän laskettelee ja kesällä pelaa golfia. Rinteet ovat EteläSuomen parhaat ja myös golfkenttä monipuolisuudessaan ja maisemiltaan päihittää yksitoikkoiset peltokentät. Kun nyt palvelupuolikin saadaan kohdalleen niin se on kaikki pelkkää plussaa.

Kirkkonummelta Himokselle lomailemaan saapuneet Marko Karppinen, Eetu Karppinen ja Jaana Karppinen palailivat myös kentältä. Himos on heille talvipaikkana tuttu, mutta golfkenttään tutustuttiin ensimmäistä kertaa. – Hyvät maisemat, hyvät väylät, positiivinen kokemus kuului arvio. – Greenit olivat hitaammat kuin mihin etelässä on totuttu, kuului 15 vuotiaan Eetun asiantunteva arvio. Hän on aloittanut pelaamisen 8 vuotiaana ja myös kilpailee lajissa, joten tietää mitä puhuu. Himokselta Karppiset suuntasivat Ouluun. Golfkenttiä testaillaan lisää, sikäli kuin niitä matkan varrelle sattuu, he suunnittelivat.

Markus Lahtinen totesi Eetun arvion greeneistä oikeaksi. Hitaampi tuntuma johtuu erilaisesta ruohoseoksesta.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments