maanantai, 20 toukokuun, 2024
KotiUutisetSuksivuokraamo digiaikaan

Suksivuokraamo digiaikaan

vuokraamo5

Himoksen välinevuokraamo avautuu tälle kaudelle uudistuneena. Neliöitä ei ole tullut lisää, mutta toiminnot ovat muuttuneet. Tosin SKI-Shop sai luovuttaa tiloistaan 15 neliömetriä vuokraamon käyttöön.  Tärkein uudistus on kuitenkin se, että paperisista vuokrasopimuslomakkeista siirrytään digiaikaan, esittelee liiketoimintajohtaja Elsi Ojala.

Asiakkaaksi kirjautuminen tapahtuu nyt tietokoneilla. Ohjelman käyttö on nopeaa ja helppoa. Henkilökohtaiset asiakastiedot joutuu kirjoittamaan vain ensimmäisellä kerralla. Sen jälkeen ne saa esiin suoraan koneen muistista. Kun tiedot on annettu koneelle, se tulostaa kuitin jonka viivakoodi ohjaa välineiden valintaa. Asiakas noutaa ensin monot ja siirtyy sen jälkeen palvelutiskille, josta saa sopivat sukset tai laudan. Tarjolla on myös murtomaasuksia ja pieni erä lumikenkiä.

Tietojärjestelmä pitää sisällään hinnastot. Kun välineet on koossa, paketin hinta näkyy kassalla, joka hoitaa myös siteiden säätämisen. Aikaisemmin säätö piti tehdä erikseen. Ohjelma kertoo henkilökunnalle avoimet asiakastiedot, joten enää ei synny epäselvyyttä palautusajoista tai siitä, onko välineet palautettu vai ei. Koneet ovat todella helppokäyttöisiä, mutta niitä vierastavankaan ei tarvitse pelästyä. Henkilökunta avustaa tarvittaessa.

Kun kypärän käyttö on yleistynyt myös aikuisilla laskettelijoilla, niitä on nyt tarjolla entistä suurempi valikoima, kertoo Elsi Ojala.

Suksia löytyy telineistä jokaiseen makuun, esittelee välinevuokraamon työntekijä Minna Kivi. Vuosittain osa suksista ja laudoista uusitaan, joten tarjolla on aina viimeisen muodin mukaisia välineitä. Poistosukset myydään asiakkaille edulliseen hintaan. SKI-shopin Elisa Silén ja Sari Vatanen joutuvat lähtemään uuteen kauteen hieman entistä pienemmillä tiloilla, mutta laseja, pipoa, hanskaa ja muita tuotteita löytyy edelleen hyvä valikoima, he vakuuttavat.

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments