Himoksen rinteillä viiletti väkeä Etelä- ja Keski-Suomen hiihtolomaviikoilla huolimatta lauhasta ja harmaasta säästä

0
711

TIEDOTE 5.3.2024 teksti ja kuvat: Himos

Etelä- ja Keski-Suomen hiihtolomaviikot toivat jälleen runsaasti laskettelijoita Himos-Jämsä alueelle. Talvilomaviikolle 8 ja 9 kirjattiin Himoksen rinteille yhteensä noin 45 000 laskettelupäivää. Säät eivät suosineet hiihtolomaviikkoja ja viiden edellisen kauden keskiarvoon nähden laskettelupäivien määrä laski noin 6 %. Hissinousuja 8- ja 9-viikoille kirjattiin noin 770 000 kappaletta. Ulkomaalaisten kävijöiden osuus hiihtolomaviikoilla oli noin 9 %.

Etelä- ja Keski-Suomen talvilomaviikoille osui harmillisesti vain yksi todella upea ja aurinkoinen päivä. Keskeisen sijaintimme ansiosta matkustuspäätöksen voi tehdä hyvinkin lyhyellä aikajänteellä, joten hiihtolomien aikaan vallinnut harmaa, lauha ja paikoin sateinen sää on varmasti osittain vaikuttanut lomalaisten ulkoilu- ja lasketteluintoon, toimitusjohtaja Elsi Ojala arvelee.

Himoksen rinteillä päästiin harmaasta säästä huolimatta mukavaan lomatunnelmaan, sillä tarjolla oli päivittäin monenlaista lapsiperheille suunnattua ohjelmaa. Länsirinteille kaudelle 23/24 avatun uuden tuolihissin tuoman lisäkapasiteetin ansiosta myöskään hissijonoja ei juuri ole päässyt muodostumaan.

Uusi tuolihissi on toiminut todella hienosti ja se on kerännyt laskettelijoilta paljon kehuja. Myös lapsiperheiden huomioimisesta ja ystävällisestä asiakaspalvelusta on tullut paljon palautetta, josta kuuluu suuret kiitokset ammattitaitoiselle henkilökunnallemme, toimitusjohtaja Elsi Ojala iloitsee.

 

Länsirinteet ovat avoinna pääsiäiseen saakka maanantaista torstaihin klo 10-19.30 ja pohjoisrinteet klo 10-19. Perjantaisin ja lauantaisin kaikki rinnealueet ovat avoinna klo 10-19.30 ja sunnuntaina klo 10-17. Pääsiäisen jälkeen laskettelu jatkuu supistetuin aukioloajoin päivittäin sunnuntaihin 14.4. saakka ja sen jälkeen perinteisesti pohjoisrinteillä viikonloppuisin vappuun saakka.

Lisätiedot:  toimitusjohtaja Elsi Ojala, puh 0400 542 632