maanantai, 20 toukokuun, 2024
KotiUutisetHimoksen kylpylähotellin rakentamispäätös siirtyi taas kerran

Himoksen kylpylähotellin rakentamispäätös siirtyi taas kerran

Jälleen umpeutui yksi annettu päivämäärä ilman lopullista päätöstä Himoksen kylpylätyömaan aloittamisesta. YIT Talon jättämä rakentamistarjous osoittautui liian kalliiksi Holiday Club Resortsin näkökulmasta katsottuna. Euromääriä ei ole kerrottu, mutta ”hankkeen toteutumiselle jätetty liikkumavarakin ylittyi selvästi”, yhtiöstä kommentoidaan.

Meneillään oleva korkeasuhdanne on nostanut rakentamisen kustannuksia huomattavasti. Rakennuttajan mukaan esimerkiksi elementtien hinnoissa on kymmenien prosenttien hintaero vuoden takaiseen verrattuna. Rakentajan näkökulmasta hintaa nostaa myös nykyinen tontti ja sen suuret korkeuserot. Rakennuspaikka sijaitsee rinteessä, jossa aikaisemmin toimi Himoksen kesäteatteri.

Julkisuudessa liikkuneiden tietojen mukaan kirvestä ei ole heitetty kokonaan kaivoon, mutta jälleen kerran Himoksen kylpylähotellin rakentaminen ilmeisesti lykkääntyy, koska Holiday Club Resortsin hallitukselta ja omistajalta odotetaan uutta ohjeistusta. Aikaisempien tietojen mukaan rakentamisen piti alkaa nyt keväällä.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments