torstai, 30 toukokuun, 2024
KotiUutisetHimoksen kauppa jälleen auki

Himoksen kauppa jälleen auki

Entinen Himos Market on nyt nimeltään Center Market Himos. Uusi kauppias Miia Ojala avasi virallisesti liikkeen ovet elokuun ensimmäisenä päivänä. Ralliviikonloppuna hän kertoo jo hiukan salaa harjoitelleensa ja väkeä kävi todella paljon. Kauppa on ollut koko kesän suljettuna edellisen kauppiaan lopetettua liiketoimintansa viime pääsiäisenä. Kiinteistöä on remontoitu omistajan ja uusien kauppiaiden toimesta ennen avaamista.

Liikkeen toiminnot ovat suunnilleen samat kuin ennenkin. Ainakin tässä vaiheessa kahvila on aikaisempaa isompi, mutta sen lopullinen koko ja malli muotoutuu ajan kanssa tarpeiden mukaiseksi. Tarvittaessa tiskin takana avustaa myös Marjariitta Mäkinen. Pääasiassa liikettä on kuitenkin tarkoitus pyörittää kauppiaan ja hänen oman perheensä voimin.

Vielä tässä vaiheessa tuotesortimentti hakee lopullista muotoaan kysynnän ja tarpeen mukaiseksi, koska ei ole mitään järkeä mättää hyllyjä täyteen summamutikassa, kauppias Ojala sanoo. Juomat, peruselintarvikkeet ja hygieniatarvikkeet ovat niitä tuoteryhmiä, joista hyllyjen täyttäminen aloitettiin ja valikoimat täydentyvät sitten päivä päivältä. Ojala lupaa kuunnella herkällä korvalla asiakkaidensa toiveita.

Sen verran ralliviikonloppu antoi jo esimakua, että joskus ne toiveet saattavat olla hyvinkin yllättäviä. Useampi kymmenen kävijää kyseli nimittäin juomiin jääpaloja. – Nyt ei ollut, mutta seuraavassa rallissa niitäkin löytyy, Ojala nauraa.

Avajaiskahville sekä onnittelukäynnille saapuneet Kirsi Heino, Terttu Hermansson, Tuija Hurme ja Tanja Hurme kertoivat saaneensa tiedon kaupan aukeamisesta sosiaalisen median kautta. – Kiinnosti tulla katsomaan miltä uusi kauppa näyttää ja hienoltahan tämä vaikuttaa. Hyviä olivat myös kauppiaan itse leipomat pullat, he kiittelivät.

Tanja Hurme tutustui sisustustarvikkeiden hyllyyn. Sisustustarvikkeet on uusi tuoteryhmä, jota kaupassa ei ole ennen ollut.

Center Market Himos on auki viikon jokaisena päivänä. Ma-to kello 9-17, pe kello 9-21, la kello 10-18 ja su  kello 10-14.  Aukioloajat ovat sillä tavalla ohjeellisia, että tapahtumapäivinä ja sesonkiaikoina ovia pidetään auki tarpeen mukaan, Ojala lupaa.

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments