torstai, 30 toukokuun, 2024
KotiMatkailuyrityksetHimoksella on myös koirahotelli

Himoksella on myös koirahotelli

 

koirahotelli7b

Himoksella lasketaan nykyisin olevan 4000 vuodepaikkaa. Jos tuo luku on täsmällinen ja samalla tarkkuudella jatketaan, niin oikeasti vuoteita löytyy 4015.

Vajaa kilometri Pohjois-Himoksesta Päijänteen suuntaan sijaitsee Koirahotelli Patajoen navetta, jossa tarjotaan hoitoa ja yösija koirille. Useimpiin lomakeskuksen mökkeihinhän eläinten vieminen on kielletty.

koirahotelli6

Lattiapinta-alaa koirahotellissa on noin 200 neliömetriä. Vastaanottotilojen lisäksi rakennuksesta löytyy 15 nykyaikaista hoitopaikkaa. Kaikki lattiat ja seinät ovat laattapintaisia, joten puhtaanapito on helppoa

koirahotelli4

– Toki tiloja voidaan varustaa lisävuoteillakin, jos perheessä on useampia keskenään viihtyviä koiria, huomauttaa hotellin omistaja Hanna Patajoki.

Hannan kanssa toimintaa pyörittää Kati Immonen, joka on erikoistunut myös koirahierontaan.

koirahotelli3
Hanna Patajoki ja Kati Immonen tarjoavat hyvää hoitoa koirille.

Kaikissa tiloissa on lattialämmitys joka on jaettu kolmelle eri kytkimelle. Näin ”huoneisiin” voidaan asukkaiden tarpeiden mukaan säätää erilaisia lämpötiloja. Kopeissa on lasiovet ja kameravalvonta hoitajan työtä helpottamassa.

Koneellinen ilmastointi pitää sisätilat raikkaina. Katon alla sijaitsevat ulkoiluhäkit tarjoavat vaihtelua ja raitista ilmaa. Sitä voi haistella myös kävelyillä, sillä jokaista koiraa lenkitetään puoli tuntia kaksi kertaa päivässä, Hanna huomauttaa.

Päiväohjelma pyritään järjestämään koiran tottumusten mukaan, ettei normaali elämänrytmi mene liiaksi sekaisin.

koirahotelli5

Kuivaruoka sisältyy palveluun, mutta omiakin ruokia asiakkaat voivat koirilleen tuoda. Myös koiran lelut voi ottaa mukaan. Patjojen suojakankaat vaihdetaan ja pestään jokaisen asukkaan jälkeen.

Hanna ja Kati pitävät työstään, vaikka tässä hotellissa henkilökunta haukutaan joka päivä.

– Kyllähän sen omistaja huomaa, onko koira viihtynyt. Paras kiitos meille on, kun seuraavan kerran tullaan ovesta häntää heiluttaen, he sanovat.

Koirahotellin kotisivu on täällä: http://patajoennavetta.net/

 

 

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments