maanantai, 20 toukokuun, 2024
KotiFestivaalitTähtisumua Himoksella

Tähtisumua Himoksella

Teksti ja kuvat: Susanna Ruusu

Himoksen Iskelmäfestivaalien artistitarjonta oli täyttä tähtisikermää tänäkin vuonna. Ei siis ihme, että yleisömäärä tuntuu kasvavan joka vuosi. Jos ei talvella jouda kiertelemään keikoilla, niin puutteen voi korjata yhtenä kesäkuun viikonloppuna.

Varsinaiset kehäketut Matti ja Teppo huolehtivat festareiden mojovimmista välispiikeistä. Veljekset esiintyvät itseään säästämättä ja osaavat tehdä lempeää pilaa myös itsestään. Ensi vuonna parivaljakko juhlii 50 vuotta estradeilla. Faneja näkyikin olevan todella monelta vuosikymmeneltä.

Jari Sillanpään fanit antoivat täyden tukensa idolilleen, joka osaa ottaa yleisönsä kerta toisensa jälkeen. Arvostusta ja kiitollisuutta huokuen Sillanpää sai yleisön yhtymään yhteislauluun monta kertaa. Sydänverellä tulkittuja lauluja on vaikea vastustaa.

Tänä vuonna 50 vuotta täyttänyt Samuli Edelmann esiintyi romaniyhtyeen Suora lähetys kanssa. Seesteisen oloinen Edelmann on muuttanut takaisin Suomeen monen Maltalla vietetyn vuoden jälkeen, joten häntä varmasti nähdään lavoilla entistä useammin.

Iskelmätaivaalla aina kirkkaasti tuikkiva Laura Voutilainen hehkuu aikuisen naisen vetovoimaa. Hän on artisti, jota naiset kadehtivat ja miehet haluavat. Ihailijoita siis riittää takuuvarmasti.

Kaija Koo kertoo oppineensa Tina Turnerilta, kuinka aina on esiinnyttävä täysillä, vaikka yleisöä olisi vähän. Hänen tosin ei tarvitse pelätä yleisökatoa enää koskaan, sillä niin laaja ja vakiintunut hänen kannattajakuntansa on. Omat faninsa tuntuu olevan myös Kaijan bändillä, erityisesti nuorella kosketinsoittajalla.

Iskelmäfestivaalit jättävät janoisena odottamaan ensi kesän tarjontaa. Monella on varmasti jo kalenteriin merkitty taas kesäkuun viimeinen viikonloppu.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments