lauantai, 20 huhtikuun, 2024
KotiTapahtumatSukellus MM-kiekon kisakuplaan

Sukellus MM-kiekon kisakuplaan

Himoksen Sanomien Susanna Ruusu on aloittanut vapaaehtoispestinsä jääkiekon MM-kisoissa Tampereella. Takana on pari kappaletta kiekkoleijonien infotilaisuutta ja edessä varsinainen sukellus kisakuplaan turnauksen alkaessa perjantaina.

Vapaaehtoisia työskentelee kisajärjestelyissä kaikkiaan 1300, joista 800 Tampereella. Mediatiimiin kuuluu seitsemän toimittajaa ja seitsemän kuvaajaa. Ruusun toimenkuva on kirjoittava toimittaja eli hän tuottaa Leijonien kanaviin erilaisia haastatteluita, otteluraportteja, yleisuutisia ja monipuolisia somepäivityksiä Instagramiin ja Facebookiin.

– Olen onnekas päästessäni mukaan kisojen sykkeeseen ja tutustumaan pelaajiin ja valmentajiin. Tämä on iso juttu Suomen kiekkohistoriassa, varsinkin kun pelataan uudella Nokia Areenalla aivan kaupungin keskustassa. Kisatunnelmaa tuodaan myös laajemmin kaupungille ja aivan hallin naapurissa voi otteluita seurata isolta näytöltä Fan Zonella.

Toimittajille on varattu työtilat ja -välineet hallilta, tosin osa työtehtävistä hoidetaan muualla. Luvassa on esimerkiksi kiekkolegendojen lounas ja muita oheistapahtumia. Osa Tampereen keskustan kaduista muutetaan kävelykaduiksi ja liikkeet somistavat näyteikkunansa kisahengessä.

Susanna Ruusu

Kisoja on helppo seurata myös kotisohvalta. MM-kotikisojen erikoissivut löytyvät täältä.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments