torstai, 30 toukokuun, 2024
KotiHenkilötHoitohuone Sinun on hyvän mielen keidas keskustassa

Hoitohuone Sinun on hyvän mielen keidas keskustassa

Entisessä elämässään Pirita Pankkonen oli täysiverinen kokki työssä, kotona ja vielä sivutyönäänkin. Luonto teki kuitenkin stopin sille uralle, kun vakavat käsivaivat vaativat kummankin käden uudelleenrakentamisen kahdessa eri leikkauksessa. Lääkäri ilmoitti selvästi, että entisessä työssä kädet eivät tule kestämään, joten edessä olivat isot päätökset. Aikaisempi haave kosmetologin urasta nousi pintaan, ja kun uudelleenkouluttautuminen järjestyi sujuvasti, on Pankkonen tällä hetkellä virallinen SKY-kosmetologi.

Yrittäjäksi alkaminen sujui sekin mutkattomaksi. Pankkonen teki suuren osan opinnoistaan kosmetologikoulun ja Pikku Span veteraanikosmetologi Tuula Hankamäen alaisuudessa. Hankamäen tiloista järjestyi vakituinen työtila ja asiakaskunta laajenee jatkuvasti. – Pääsin heti tekemään hoitoja käytännössä, kun oli opiskellut yhden osion, Pankkonen kertoo. Hän on kaikin puolin tyytyväinen asioiden nykytilaan, vaikka aluksi uranvaihdos oli luonnollisesti suuri järkytys.

Pankkosen oma yritys kantaan nimeä Hoitohuone Sinun. Sen sijainti aivan Jämsän keskeisimmällä paikalla kolmannessa kerroksessa antaa upeat näkymät keskustaan. Silti tiloissa on hyvä rauha kosmetologille keskittyä asiakkaaseensa ja asiakkaalle rauha keskittyä hetkeksi itseensä. – Olisi hyvä käydä kosmetologin käsittelyssä aina vuodenaikojen vaihtuessa. Silloin voidaan elvyttää ihoa, lisätä kosteutta ja valmistella ihoa tulevan vuodenajan haasteisiin. Kaiken ihonhoidon perusta on riittävä kosteutus. Kalliskaan voide ei imeydy, jos iho ei ole ensin kunnolla puhdistettu ja kosteutettu.

Hoitohuone Sinun tarjoaa runsaan valikoiman erilaisia hoitoja: kasvo- ja vartalohoitoja, kulmien laminointi ja värjäys, ripsien kestotaivutus, kynsien geelilakkaus ja yhä suositumpi sokerointi ihokarvojen poistoon. Erilaisista hoito-ja hemmoteluhoitoja voidaan myös paketoida asiakkaan toiveiden mukaan. Lisäksi Pankkonen myy ainoana Jämsässä tunnettua Anna Lotanin tuotesarjaa.

Pikakasvohoidossa toimittajan pintakuiva iho koki merkittävän muutoksen tehokkaan kosteutuksen myötä.  – Cold  hydration –hoito puhdistaa ja kosteuttaa ilman höyryttämistä, joka ei edes sovi kaikille, Pankkonen selostaa samalla kun asettelee toimittajan kasvoille kangassuikaleita. Niiden päälle sivellään kosteuttavaa tuotetta, jonka teho tuntuu vielä seuraavinakin päivinä. Myös kotona käytetyt tutut tuotteet tuntuvat ”humahtavan” ihoon entistä tehokkaammin eikä iho enää kiristä saunan jälkeen.

Ihonhoidon kulmakivet:

– puhdistus

– kasvovesi

– kosteusvoide

Hoitohuone Sinun: Koskentie 1, Jämsä     IG: https://www.instagram.com/hoitohuonesinun/

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments