maanantai, 20 toukokuun, 2024
KotiYleinenMyrsky tulossa Hulkkiolle

Myrsky tulossa Hulkkiolle

Hulkkion satamassa Kaipolassa hohtavat uutuuttaan maalaiturin punaiset poijut. Myös itse maalaituri on uusittu ja veneille kuljetaan nykyään lukittujen porttien läpi. Pihassa on vilskettä, sillä uudet tuulet puhaltavat myös satamaravintolan rakennuksessa. Uudet omistajat Tomi Laaksonen ja Juha Haarahiltunen apureineen tekevät remonttia ravintolan sisätiloissa. Myös ulkopuoli muuttuu, sillä valmistumassa on koko rakennusta kiertävä terassi. Paikka saa täydellisen raikastuksen ja 50 uutta asiakaspaikkaa. Remontin jälkeen asiakaspaikkoja tulee olemaan 250.

Uudet omistajat sekä ravintolapäällikkö Niina Kainiemi ovat kaikki paikkakuntalaisia, mikä näkyy selvänä kotiseuturakkautena suunnitelmissa. Kainiemen työhistoriasta löytyy Himos ja Hotelli Jämsä sekä viimeisimpänä Mäntän Klubi. – Olemme parhaillaan rekrytoimassa kuutta osa-aikaista työntekijää, Kainiemi kertoo. – Tarjoamme laadukkaista ja paikallisista raaka-aineista valmistettua ruokaa, lähinnä pizzoja, burgereita ja fingerfoodia. Juomapuolella valikoimaamme kuuluu myös pienpanimotuotteita.

Myrsky satsaa myös ohjelmatarjontaan. Paikallisia bändejä kuten Kaunis Julia, Kormus sekä Raisa ja Kimmo on jo buukattu kalenteriin. Venetsialaiset on jo päätetty pitää elokuun viimeisenä viikonloppuna. Myös juhlavarauksia on tehty tulevalle kesälle. Koronan aikainen sulku osuu sopivasti remonttiaikaan. – Odotamme hallituksen päätöstä siitä, että pääsemmekö avaamaan 1.6. vai viikkoa myöhemmin, Kainiemi kertoo koronan vaikutuksista.

Veneilijöille aloitetaan polttoainejakelu joka tapauksessa maanantaina 11.5. Satamasta pääsee kauppaan polkupyörillä, jotka tarjoaa K-market Kaipola. Veneilijät pääsevät halutessaan nauttimaan ruoan lisäksi yläkerroksen saunatiloista.

Vielä muutaman viikon vallitsee tyyni Myrskyn edellä. Ravintoloiden auetessa on Hulkkiossa luvassa vilkasta toimintaa maalla ja vesillä!

Myrskyn omistajat Juha Haarahiltunen ja Tomi Laaksonen sekä ravintolapäällikkö Niina Kainiemi.

UPDATE: Myrskyn ravintolapäällikkönä aloittaa 1.6. 2020 Jania Vihmalo.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments