tiistai, 23 huhtikuun, 2024
KotiYleinenKorona keskeyttää kauden Himoksella

Korona keskeyttää kauden Himoksella

Toimitusjohtaja Elsi Ojala tiedottaa seuraavaa:

HIMOKSEN LASKETTELUKAUSI 19-20 PÄÄTTYY POIKKEUKSELLISESTI LAUANTAINA 28.3.2020

Himoksen laskettelukausi 19-20 päättyy poikkeuksellisesti lauantaina 28.3.2020 klo 19.30 koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Siihen saakka toimimme ilmoitettujen aukioloaikojen mukaisesti viranomaisten ohjeiden ja Suomen Hiihtokeskusyhdistyksen suositusten mukaisesti asiakkaiden sekä työntekijöiden turvallisuuden varmistamiseksi.

Toiminta on ennaltaehkäisevää ja tukee hallituksen linjauksia rajoittaa liikkuminen ja sosiaaliset kontaktit vain välttämättömään. Hiihtokeskuksen sulkeminen ja toimintojen alas ajaminen vaatii paljon työtä sekä vaikuttaa moniin hiihtokeskuksen ympärillä oleviin yrityksiin. Tästä syystä suljemme rinteemme ensi viikon lauantaina, emmekä välittömästi.

-Tämä on erittäin raskain mielin tehty päätös, mutta asiakkaiden ja työntekijöiden terveys sekä turvallisuus on nyt tärkeintä. Kiitämme kaikkia asiakkaitamme kuluneesta kaudesta ja toivotamme heidät tervetulleiksi nauttimaan lumesta ja laskettelusta jälleen ensi kaudella. Toivomme todella, että näillä yhteisillä toimenpiteillä saamme minimoitua koronaviruksen leviämisen vaikutukset, toimitusjohtaja Elsi Ojala toteaa.

Korona päättää kauden Himoksella 28.3. 2020
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments