maanantai, 20 toukokuun, 2024
KotiTapahtumatHimos Trail –polkujuoksutapahtuma televisioidaan

Himos Trail –polkujuoksutapahtuma televisioidaan

Suomen ensimmäinen TV-lähetys polkujuoksusta tullaan näkemään elokuun 22. päivä Jämsän Himokselta, kun Himos Trail juostaan jälleen. Suora TV-lähetys on vapaasti katsottavissa ISTV:n kanavalla. Samalla kotimainen polkujuoksukilpailu nousee ensimmäisen kerran Suomessa Veikkauk-sen pelikohteeksi.

kuva: Jani Sompi

Ohjelman tuottaa Oikea Reitti Oy. – Käytössämme on viimeisin tekniikka juoksu- ja kopterikameroista GPS seurantaan. Lisäsisältöä lähetykseen tuo kisastudio, joka tuo esille ilmiöitä ja ihmisiä polkujuoksun parista,  avaa Mikko Reitti.

– käytössämme on viimeisin tekniikka juoksu- ja kopterikameroista gps-seurantaan

– Miesten 26 kilometrin Extreme matkalla nähdään ensimmäistä kertaa Suomen ykköspolku-juoksijan ja ykkössuunnistajan taistelu, kun Henri Ansio ja Olli Ojanaho kohtaavat eeppisessä mittelössä Himoksen rinteillä haastajanaan lajin kotimainen kerma. Naisten kärkinimistä osallistumisensa on jo varmistanut Hanna Jantunen, kertoo tapahtumajohtaja Juha Taini.

Pääyhteistyökumppanina hankkeessa toimiva Jämsän kaupunki uskoo tapahtuman lisäävän koko Jämsän alueen tunnettavuutta merkittävänä matkailukeskittymänä. TV-lähetyksellä saadaan mukavasti lisänäkyvyyttä nopeasti kasvaneelle hyvänmielen liikuntatapahtumalle ja Jämsän kaupungille. – Televisiointi ei ole tärkein syy olla kumppanina mukana, vaan tapahtuma itsessään ja yhteistyö eri toimijoiden kanssa.  Himos Trail on hyvin järjestetty tapahtuma, joka kiinnostaa liikunnallisia eri ikäisiä ihmisiä ympäri Suomea, valottaa kaupunginjohtaja Hanna Helaste. 

– Matkailua tukevat palvelumme ovat kehittyneet voimakkaasti. Kiinnostavat  vierailukohteet, kuten Suomen ainoat huopatehtaat, keskustan Pumptrack-rata, Juokslahden saunakylä, Wanhan Witosen -melontareitti ja luontokohteet Isojärven kansallispuiston johdolla vetävät  tapahtumavieraita puoleensa eri puolille Jämsää, Helaste vinkkaa. 

Lisätietoja: Juha Taini 040-5102788 ja Hanna Helaste 0400-742751 

kuva: Jani Sompi
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments