lauantai, 20 heinäkuun, 2024
KotiHenkilötMeidän Jämsä syys/talvi 2020 on ilmestynyt!

Meidän Jämsä syys/talvi 2020 on ilmestynyt!

Joko olet lukenut Meidän Jämsän uusimman numeron? Järjestyksessä kolmas Meidän Jämsä on juuri ilmestynyt ja se on entistä tuhdimpi lukupaketti.

Teemaksi valikoitui luonnollisesti UPMn Kaipolan tehtaan lakkauttaminen. Lue Helsingin hiippakunnan piispan Teemu Laajasalon lohdutuksen sanat. Myös kansanedustaja Piritta Rantanen kirjoitti omista ajatuksistaan. Jämsän kaupungin sosiaali- ja terveysjohtaja Sari Hellsten esittelee kaupungin antamia tukimuotoja vaikeassa asemassa oleville.

Meidän Jämsä kertoo myös, mitä yhteistä on Huukon hilloilla ja Milanon malleilla. Pääset lisäksi tutustumaan uudistettuun Sport Resort Pitkäjärveen. Luonnollisesti myös paikalliset yrittäjät muistuttavat oman seudun osaamisesta ja palvelutarjonnasta.

Lehteä on saatavilla tällä hetkellä mm. seuraavista paikoista (listaa päivitetään):

Jämsä: Pasicopy, Kukkaverstas, Mäen Huopaa ja Lankaa, Luontaispuoti, Kangas-Partti, Kuntosali Keskikeho, Jokiwatti, Pajalan Kenkä, Kauneushoitola Petra, Taikavakka, Tanssiva Harava, Citymarket, JM Lukko- ja Turvatekniikka Oy, Ompelu ja Käsityö Lahti – Paradisia, CarSet Cafe, Witikkalan Kartano, Sport Heinonen, Your Nails, AITO Hyvän olon kauppa, Kauneuskeskus Pirjo, R-Kioski, S-Market, Bisto Hilpeä Hirvi, Kauneus Elea

Jämsänkoski: Ravintola Vanha Mylly, K-Market Vilja, S-Market, Kaupunginkirjasto, uimahalli Koskikara

Kaipola: K-market Kaipola, Ravintola Myrsky

Himos: Himos-Center, Himos-kauppa, Ravintola Tupa

Halli: K-Market Hokka, itsepalvelukirjasto

Längelmäki: itsepalvelukirjasto

laatikkojako: Hulkkionlahdentie, Pispalantie, Kirstinkuja, Lukkoilantie, Kirstinkuja, Hannunkuja, Veikonkuja, Aaronkuja, Manuntie, Rekola, Haavisto

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments