tiistai, 18 kesäkuun, 2024
KotiHenkilötMatto&Sisustus Dream Home Oy avasi Keskuskadulla

Matto&Sisustus Dream Home Oy avasi Keskuskadulla

Edesmennyt jämsäläinen Mirja Kantelinen, sittemmin Myllysilta, toimi nuoruudessaan myyjättärenä E-liikkeessä. Myöhemmin hän perusti Jämsän Matto -yrityksen, joka toimi pitkään Viiskulman kerrostalon alakerrassa. Liikkeessä myytiin mattojen lisäksi ryijyjä ja raanuja.

Ympyrä sulkeutui perjantaina 13. marraskuuta, kun Mirjan tyttäret Satu Myllysilta ja Margareetta Myllysilta avasivat Matto&Sisustus Dream Home Oy -liikkeensä Jämsän keskustassa. Liike sijaitsee samoilla sijoilla, missä tytärten äiti aloitti uransa. – Valitsimme tarkoituksella tämän päivän avajaispäiväksi, Satu nauraa viitaten kintaalla huonolle onnelle.

Myymälä on pullollaan kauniita sisustustuotteita ja myös käyttöesineitä, kuten saunatuotteita. Matot valikoituivat luonnollisesti mukaan, sillä naisilla on molemmilla reilun kahdenkymmenen vuoden kokemus mattojen ja huonekalujen myynnistä. Siskosten isän yritys Matto ja Kaluste lopetettiin juuri ennen koronan alkua. Kumpikaan naisista ei osannut olla toimettomana, vaikka paussi työelämästä teki molemmille hyvää. – Kesällä oli mukavaa tehdä asioita ihan lähiseudulla, vaikka koronan vuoksi ei voinut matkustaa. Kesä oli vielä niin kaunis, muistelee Margareetta epätavallisen vapaata kesää.

Avajaispäivänä myymälässä on runsaasti asiakkaita ja kaikki ovat yhtä ihastuneita uudesta liikkeestä. Keskeinen sijainti Keskuskadulla on yrittäjien mieleen. Naiset harkitsivat pitkään sohvien ottamista myyntiin. – Päätimme katsoa, kuinka sohviin on kiinnostusta. Täällä pääsee näkemään tuotteen paikanpäällä ja testaamaan niissä istumista, Satu kertoo.

Sadulla ja Margareetalla on selvästi myös silmää sommitteluun. Tuotteet ovat kauniisti ja kotoisasti esillä, ja erityisesti joulutuotepöytä saa joulunodotuksen puhkeamaan katsojassa. Pientä lisäystä myyntiartikkeleihin saattaa tulla jatkossa, harkinnassa ovat mm. kalkkimaalit.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments