lauantai, 20 heinäkuun, 2024
KotiTapahtumatJämsänkosken markkinoilla kohdattiin tuttuja

Jämsänkosken markkinoilla kohdattiin tuttuja

Jämsänkoski-päivää 20. heinäkuuta edesivät perinteiset markkinat päivää aiemmin. Aurinkokin suosi, ja Kenraalintie täyttyi kesävieraista ja vakituisista asukkaista. Monelle markkinoiden tärkeintä antia onkin rupatella tuttujen kanssa ja tavata ihmisiä, joita ei ehkä muulloin tapaa. Tämän vuoden Markkinaemännäksi valittiin Katja Kunnari.

Nico Virtanen toivoi löytävänsä markkinoilta kaverinsa. Kassissa abiturientilla oli markkinaostosten sijasta iso pino lukiokirjoja. – Pitäisi aloittaa lukeminen pikku hiljaa, Niko viittasi lähestyviin syksyn ylioppilaskirjoituksiin.

Iris ja Tuomo Alanen sekä Taisto Rinne vaihtoivat kuulumisia. Tuomo on jo tänä kesänä käynyt pitkällä moottoripyöräreissulla. – 4400 kilometriä tuli ajettua, mies kertoo. Taisto Rinne oli matkalla lapsenvahdiksi ja kertoi yhden lapsenlapsen olevan kovin tarkka vaatteistaan.

Ohjelmaa oli tarjossa musiikin ja stand up-esitysten muodossa. Myöhemmin illalla on tiedossa Jämsänkosken Yrittäjien kustantama Arttu Viskarin konsertti, jonne on vapaa pääsy.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments