torstai, 30 toukokuun, 2024
KotiFestivaalitIskelmähittien hurmaa Himoksella

Iskelmähittien hurmaa Himoksella

Kuvat ja teksti: Taina Puonnas

Perinteiseksi kesätapahtumaksi Jämsän Himoksen alueelle muodostunut Iskelmä Festivaali valloitti väen jälleen kerran. Kansansuosikkeja aurinkoisessa säässä kävi kuuntelemassa huikea 35 000 kävijän juhlayleisö.

Myös tänä vuonna festivaalissa esiintyneet artistit kuuluvat Suomen ehdottomaan ykköskaartiin. Viihdetunnelmaan sävelin siivittivät mm. Lauri Tähkä, Suvi Teräsniska, J. Karjalainen sekä Matti ja Teppo.

HimosPark tarjosi mainiot puitteet festivaalille. Iloinen palveluasenne ja ystävällisyys viritti tunnelmaan jo lipunvaihtopisteestä alkaen, jossa perjantain iltavuorossa työskentelivät Minja Mäkinen ja Metta Matveinen.

Perjantaina olivat muun muassa Jenni Vartiaista tulleet kuuntelemaan Maria Klemola, Katja Soponen ja Terhi Soponen. Terhi muisteli tämän festarin olleen kuudes, joissa hän on mukana. Musiikki ja hyvä tunnelma tuovat festareille kerran toisensa jälkeen.

Toista kertaa Himoksen festivaaleilla olleet Mari Kauppinen ja Satu Mäenpää jammailivat iskelmälavan tuntumassa mainion letkeällä bookiella. Satu halusi välittää erityiskiitokset niin järjestäjille Himoksella kuin myös koko Jämsän alueella. – Palvelut pelaa, kyllä voi suositella.

Ihanat, aurinkoiset ”luonnonlapset” Minna ja Annika olivat saapuneet Raumalta, kahdeksatta kertaa, festariviikonlopusta nauttimaan. Iskelmä Himoksen viihtyisyys, esiintyjät ja järjestelyt saivat myös heiltä kiitosta.

Ensi vuonna vietetäänkin erityistä juhlavuotta Iskelmä Festivaalin täyttäessä kymmenen vuotta. ”Näitä polkuja tallataan” ja kesän Himos -festareilla kohdataan. Suomen suvi ja Iskelmä, siinä sitä on sitä jotakin!

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments