tiistai, 23 huhtikuun, 2024
KotiFestivaalitHimos Truck Show oli leppoisa koko perheen tapahtuma

Himos Truck Show oli leppoisa koko perheen tapahtuma

Kesän uutena tapahtumana järjestettiin Himos Truck Show yksipäiväisenä tapahtumana heinäkuisena lauantaina. Truck Show toi näytille n 110 rekkaa, jotka olivat taidokkaasti maalattuja ja kustomoituja. Live-musiikkia oli myös tarjolla useiden cover-bändien muodossa ja illan päätti valoshow.

Idean tapahtuman järjestämisestä sai alunperin Aleksi Pohja. Hän sai seurakseen muutamia muita eli Nuutti Kytöoja, Lasse Huhtinen, Tony Häyrynen ja Samppa Mäkelä laittoivat myllyt pyörimään sosiaalisessa mediassa. Lopputuloksesta pääsi laaja yleisö nauttimaan, jopa ilman pääsymaksua. Maksuttomuudella haluttiin pitää kynnys matalana uuteen tapahtumaan saapujille, ja se toikin paljon lapsiperheitä paikalle. Myös aiemmin rekkamaailmaan vihkiytymättömät saivat paljon ihailtavaa. Taitavasti maalatut rekat ovat oma taidemuotonsa ja tarkkaa käsityötaitoa, joka ansaitsee aina arvostuksensa.

Auvisen lowrider

Yksi Suomen hienoimia ja arvostetuimpia rekkoja on Auvisen lowrider, jota ihaillaan laajasti alan harrastajien keskuudessa. Toki kuka tahansa haukkoo sen edessä henkeä, vaikka ei alaa tuntisikaan.

Saaren auto on saanut lukuisia palkintoja eri näyttelyistä.

Truck Show antoi mahdollisuuden tutkia maalauksia rauhassa ja tarkemmin kuin mitä liikenteessä yleensä pystyy ja ehtii.

Rahtareiden Raittiusseurassa oli edustajia mm. Jämsästä ja Jyväskylästä.

Rekkoja oli näytillä katetussa tilassa ja asvaltoidulla kentällä.

Moni lapsi oli ikionnellinen päästessään painamaan ison rekan tööttiä. Lapsiystävällisyys voi näkyä myös rekan tuunauksessa kuten Nokkamuki-league osoittaa.

Hinausautokin voi olla tyylikäs ja luottamusta herättävä.

Nuutti Kytöoja kuvailee tunnelmia Truck Shown päätyttyä: ”Olo on huojentunut ja helpottunut, mutta myös iloinen ja tyytyväinen, että saatiin näin hyvä tapahtuma onnistumaan ja järjestettyä. Eli innolla ensi vuotta odotellen! Truck show järjestetään ensi vuonna 23.7.”

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments