torstai, 30 toukokuun, 2024
No menu items!
No menu items!
KotiTapahtumatHimoksen talvikausi päättyy vappuna

Himoksen talvikausi päättyy vappuna

TIEDOTE: Himosvuori Oy

Himos_tampparin yo_hattu-2

HIMOKSEN TALVIKAUSI PÄÄTTYY VAPPUNA

Himoksen pohjoisrinteet säihkyvät vielä lumivalkoisina huhtikuun lopullakin. Sydäntalvella tehty tykkilumi pitää edelleen pintansa viime päivien vesisateista huolimatta.

Kuvat: Päivi Kuokkanen

Perinteistä laskettelukauden päätösriehaa vietetään vappuaattona 30.4. Lasketellen shortsikauteen -teeman myötä päivän aikana rinteissä järjestetään paljon erilaista ohjelmaa.

Kässbohrer-rinnekone, Himoksen oma Manta, lakitetaan klo 12. Tampparin lakituksen suorittaa tämän talven Himoksen valloittaja nro 1 eli kauden aikana eniten hissinousuja keränyt laskija. Kunnia on menossa jämsäläiselle 11-vuotiaalle Kalle Saloselle, jolla hissinousuja ennen vappuaattoa on 2 454 kappaletta.

Rinnekoneen ylioppilaslakki on aito Fredrikson ja sen ympärysmitta on peräti 164 cm.  Perinteitä noudattaen kisaillaan myös vesilaskualtaalla klo 13.30- ja Piukin lasketteluasu -kisan paras asu palkitaan ensi kauden kausikortilla klo 14.30.

Himoksen vappuriehaa on järjestetty 90-luvun alkupuolelta lähtien. Se kokoaa rinteeseen säästä riippuen kanta-asiakasväkeä ympäri eteläistä Suomea.
Monelle on tärkeä juttu olla mukana kauden viimeisillä lumilla. Toiveissa on, että Himoksen 18-reikäinen golfkenttäkin avaisi kautensa viikonlopun aikana. Näin talvi ja kesä vaihtaisivat viestikapulaa sulassa sovussa.

Himoksen pohjoisrinteet ovat avoinna pe-la klo 10-18 ja su 10-15.

Tervetuloa mukaan luistavaan vappuriehaamme!

Lasketellen shortsikauteen,
Päivi Kuokkanen

 

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments