maanantai, 20 toukokuun, 2024
KotiUutisetHimokselle rakennetaan kylpylä

Himokselle rakennetaan kylpylä

kylpylä1

Himokseen rakennetaan kylpylä, hotelli ja 200 uutta lomaosaketta. Investointihankkeesta järjestettiin hiljattain tiedotustilaisuus, joten viimeinkin lähes kymmenen vuoden odotuksesta on tulossa totta. Rakennusliike Lemminkäinen Oy, Holiday Club Resorts Oy ja HimosLomat Oy ovat allekirjoittaneet rakentamisesta aiesopimuksen. Hankkeen kokonaiskustannukset ovat noin 50 miljoonaa euroa.

kylpylä3

Ennakkotietojen mukaan kylpylän suunnittelun pohjana käytetään HC:n Lappeenrannan kylpylää. Investointi toteutetaan kahdessa vaiheessa. Ensiksi rakennetaan kylpylä, hotelli ja osa loma-asunnoista.

Areena ja Center

Koko uusinvestointi sijoittuu entisen kesäteatterin ja peikkopuiston tontille HimosAreenan välittömään läheisyyteen. Näin Areena, HimosParkin festivaalialue ja kylpylähotelli loma-asuntotaloineen tulevat muodostamaan tiiviin yhtenäisen kokonaisuuden.

Tällä hetkellä tontilla on vain osittain purettu kesäteatterin katsomo. Hankkeen eteenpäin vieminen alkaa kuitenkin heti. Ehkä vuoden kuluttua päästään rakentamaan ja kolmen vuoden kuluttua juhlitaan kylpylän avajaisia, asiasta tiedottaneet Janne Salonen Lemminkäisestä, Tapio Anttila Holiday Clubilta ja Hannu Haljala HimosLomilta sanovat.

Lue tiedote: http://www.himoslomat.fi/fi/himoslomat/media/tiedotteet/himoslomat/matkailualan-merkittaevae-investointi-himokselle/

 

MYÖS FESTIVAALIALUE UUDISTUU. HIMOSPARK ENTISTÄ TOIMIVAMPI KESÄN FESTIVAALEILLA!

HimosParkin alueella on jälleen menossa iso investointi, joka tähtää entistä parempiin palveluihin kesän festivaaleilla. Terassi Riemun vip-kerros saa toiseen laitaansa lasituksen, mikä estää tuulta puhaltamasta tilojen läpi viileillä keleillä. Helteillä suurin osa liukukiskoilla kulkevista laseista voidaan avata, esittelee laseja asentanut Juha-Heikki Mäkinen Lumon Suomi Oy:stä.

Muutakin uutta festariyleisölle on rakenteilla. Hotellin alapuolella sijaitsevaa kenttää on laajennettu ja sen kylkeen rakennettu terasseja sekä katettu katsomo.

Kenttä asfaltoidaan ja se tulee jo juhannusfestivaaleilla olemaan kokonaisuudessaan katettua tilaa. Kun otetaan huomioon viime kesäksi valmistunut terassi Riemu (katso artikkelit viime kesän festivaaleilta)  niin vastaavia palveluja festariyleisölle ei Suomesta mistään muualta löydy.

 

ARTIKKELIA TÄYDENNETTY 10.06. 2015

SUOMEN SUURIN TELTTA. Uusi Tent Stage tarjoaa katettua alaa 2400 neliötä.

Kuvat: Risto Hakola

Uusitun Rantakentän 14 metriä korkeaTent Stage valmistuu juhannukseen mennessä. Uusi katettu alue palvelee HimosParkissa festareiden lisäksi useita muita tapahtumia toukokuusta syyskuuhun.

 

 

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments