torstai, 30 toukokuun, 2024
KotiMatkailuyrityksetHIIHTOLOMAVIIKOILLA RIKOTTIIN HIMOKSELLA KÄVIJÄENNÄTYKSIÄ

HIIHTOLOMAVIIKOILLA RIKOTTIIN HIMOKSELLA KÄVIJÄENNÄTYKSIÄ

Toimitusjohtaja Elsi Ojala kertoo Himoksen Hiihtolomaviikoista:

Etelä- ja Keski-Suomen hiihtolomaviikot toivat tänä vuonna Himokselle ennätysmäärän laskettelijoita. Eteläisen Suomen lomaviikolle kirjattiin hiihtopäiviin noin 5 %:n ja Keski-Suomen lomaviikolle noin 15 %:n kasvulukemat edellisen kauden vastaaviin lomaviikkoihin verrattuna. Viiden edellisen kauden keskiarvoon verrattuna kasvua oli noin 30 %. Yhteensä hiihtolomaviikoille 8 ja 9 kirjattiin noin 55.000 hiihtopäivää ja lähes 920.000 hissinousua. Hiihtolomasesongin osuus Himoksen koko kauden liikevaihdosta on noin 30 %.

– Kotimaanmatkailun ja talvilajien suosion kasvu koronatilanteen pitkittyessä on siivittänyt myös meidän kasvulukujamme tällä kaudella. Kuin myös aurinkoiset ja ihanan talviset sääolosuhteet, toimitusjohtaja Elsi Ojala iloitsee.

Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseen liittyvät varotoimet ovat olleet edelleen käytössä laskettelun oheispalveluiden yhteydessä. Vaikka rajoituksia vähitellen puretaan, oheispalveluiden turvallinen käyttö ja työntekijöiden työturvallisuus on pyritty toteuttamaan mm. maskien käytöllä ja asiakasmäärien rajoittamisella sisätiloissa.

– Vaikka koronaan liittyvät rajoitustoimet ovat paikoin aiheuttaneet ruuhkia, on asiakkailtamme tullut pääsääntöisesti positiivista palautetta hyvästä asiakaspalvelusta niin rinteillä kuin rinnepalveluissakin. Rinteiden kuntoa on tuttuun tapaan kehuttu ja Himoksen alueen ladutkin ovat keränneet kiitosta. Hiihtolomasesongin onnistumisesta onkin annettava isot kiitokset mahtavalle ja ammattitaitoiselle henkilökunnallemme, toimitusjohtaja Elsi Ojala suitsuttaa.

Laskettelu jatkuu arkisin kaikilla rinnealueilla viikoilla 10-13. Länsirinteet ovat avoinna arkisin klo 10-19.30 ja pohjoisrinteet klo 10-17. Viikonloppuisin lasketaan kaikilla rinnealueilla lauantaisin klo 10-19.30 ja sunnuntaisin klo 10-17. Huhtikuussa laskettelu jatkuu arkisin pohjoisrinteillä ja viikonloppuisin kaikilla rinnealueilla pääsiäiseen saakka. Pääsiäisen jälkeen pohjoisrinteillä lasketaan vielä viikonloppuisin perinteisesti vappuun saakka.

kuvat: Himos

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments