maanantai, 20 toukokuun, 2024
KotiTapahtumatGradia Jämsän "eläimet" Himoksessa hiihtolomaviikoilla

Gradia Jämsän ”eläimet” Himoksessa hiihtolomaviikoilla

Teksti ja kuvat: Ella Wessman ja Uliana Musakina

Gradia Jämsän matkailualan opiskelijat järjestävät Himoksessa lapsille hiihtolomaviikoilla 8 ja 9 tapahtumaa joka arkipäivä klo 11-13 länsirinteiden pulkkamäen alapuolella.

Joka päivälle on oma ohjelma, maanantaina on mönkijäajelua, tiistaina stiga-kisoja ja metsäretki, keskiviikkona päivällä on poniratsastus ja illalla on disco, torstaina on aarrejahti ja perjantaina on temppurata ja Husky-ajelua.

Koko päivän gradian teltalla on kasvomaalausta ja musiikkia. Jokapäivä muutaman kerran soi laululeikkejä joihin kaikki voi osallistua mukaan. Kaikista kilpailuista ja tehtävistä on palkintoja luvassa.

Haastattelimme tapahtuman aikana kahta nuorta neitiä Ellaa ja Vilmaa, jotka löysimme pelaamasta leikkimaasta. He kertoivat osallistuneensa lasten hiihtolomaviikoille tiistaista perjantaihin ja paras päivä oli torstain aarrejahtipäivä. Tytöt kertoivat tehneensä monia asioita viikon aikana, esimerkiksi he kävivät katselemassa maisemia ja hiihtivät sekä kävivät pulkkamäessä, he myös osallistuivat lasten hiihtolomaviikojen tapahtumiin. He kertoivat että pettyivät hieman kun eivät keskiviikkona päässeet ponin kyytiin, sillä äidillä ei ollut käteistä mukana ja mistään ei saanut nostettua rahaa. Parasta olisi jos aina saisi syödä karkkia, näin kertoo 4 vuotias Vilma.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments