lauantai, 20 heinäkuun, 2024
KotiYleinenGolfkausi alkoi

Golfkausi alkoi

 

 

golf14b

Golfkausi käynnistyi Himoksella pitkäperjantaina, kun 9-reikäinen harjoituskenttä avattiin. Pelaajia pääsiäispyhinä riitti lähes jonoksi asti, kertoivat jämsäläiset Väinö ja Marketta Suomalainen, jotka myös kävivät silloin pelaamassa ensimmäiset kierroksensa.

golf4 golf5

Suomalaisten mielestä Himoksen vanha par-3 kenttä on erinomainen harjoituskäyttöön. Viime vuosina kentän kunto on vain parantunut, joten harmi on, jos se lähivuosina suljetaan, he sanovat. Pariskunta kertoo olevansa aktiivisia golfin harrastajia. Himoksen lisäksi heillä on kokemusta myös muista kentistä Suomessa ja ulkomailla.

Kenttämestari Jaakko Roos kertoo, että näillä näkymin Himoksen täysimittainen uusi kenttä avataan äitienpäivän tienoissa. Kentän harjoituslyöntipaikka, vesirange on jo avattu. Palloautomaatin poletit ja harjoituskentän peliluvat saa toistaiseksi HimosCenterin vastaanotosta. Caddiemasterin toimisto siirtyy Länsi-Himokselle kentän avautumisen myötä. Myös palloja, mailoja ja golfbageja on mahdollista vuokrata vastaanotosta.

golf9

Väylien välialueita on talven aikana raivattu. Viimeistelytöiden ansiosta kenttä on viime kesästä avartunut ja kehitys jatkuu edelleen. Golfkentän lopullinen valmistuminen on useiden vuosien projekti, kenttämestari huomauttaa.

Pääsiäisen jälkeen kentän greenien päältä poistettiin suojaharsot. Kentänhoitajat Pietari Perälä ja Lauri Kytöharju kertovat kentän näyttävän talven jälkeen hyvältä.

golf7

Lannoituksen ja huoltotöiden ohessa toivotaan lämmintä ja aurinkoista säätä, että pelaamaan päästään suunnitellun aikataulun mukaan. Kentän avaamisen jälkeen greenit leikataan joka aamu, ja väyliä 3-4 kertaa viikossa. Himoksen kentät tarjoavat kesäaikaan työtä 14 henkilölle.

Vesirangelta tavattu Kari Haromo kertoi olevansa aktiivinen golfin pelaaja ja kentälle tekee jo mieli. Hän kiitteli Himoksen uutta kenttää hyväksi, mutta vaativaksi. Kun väylät saadaan myös reuna-alueiltaan lopulliseen kuntoon, niin Himoksella on laatukenttä.

golf8

Karilla on kokemusta mihin verrata. Hän kertoo pelanneensa golfia kaikilla mantereilla Etelämanteretta ja Australiaa lukuunottamatta. Työ sellu- ja paperitehtaiden asennustöiden valvojana on vienyt miestä ympäri maailmaa. Viimeksi hän oli Uruguayssa sellutehdasta rakentamassa. Pelaamisen Kari kertoo aloittaneensa vuosia sitten Indonesiassa.

Himos Resort ja Himos Golf tästä: http://www.himosresort.fi/fi/etusivu/

MAINOS:
Ei enää arpomista mailojen valinnassa

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments