torstai, 30 toukokuun, 2024
KotiMatkailuyrityksetGolf ei kärsi pandemiasta

Golf ei kärsi pandemiasta

Loppusuoralla oleva kesä 2020 on rajoittanut montaa urheilulajia ankarasti, mutta golfin harrastajat ovat voineet jatkaa lajinsa parissa melko rauhallisin mielin. Golf on kuin mikä tahansa ulkoilu, autolta siirrytään suoraan kentälle ja kierroksen jälkeen takaisin autoon. Halutessaan ei juurikaan tarvitse altistua riskikohtaamisille.

HimosGolfin toiminnanjohtaja Markus Lahtinen listaa koronapandemian vuoksi tehtyjä toimenpiteitä: – Desinfioimme kärryt ja keväällä pidimme ryhmäkoot pieninä. Nyt saa pelata maksimissaan neljän hengen ryhmissä. Olemme myös rajanneet klubirakennuksessa samaan aikaan sisälläolevien määrää. Koko golfyhteisö on luonut yhteiset pelisäännöt, joita noudatetaan.

Caddiemaster Markus Lahtinen

Pelaajamääriin poikkeustilanne on vaikuttanut positiivisesti. Koska ulkomaanmatkat ovat peruuntuneet, ovat monet ryhtyneet aktiivisesti kiertämään kotimaan golfkenttiä. Viime vuoden kävijämäärä saavutettiin HimosGolfissa jo ennen heinäkuun loppua ja evään kurssit olivat täynnä.

Golf vetää puoleensa myös lapsia ja nuoria. Keskiviikkoisin HimosGolf on järjestänyt ilmaisen opetustunnin ensin 5-8 vuotiaille ja heti perään toisen tunnin 9-16 vuotiaille. Näistä 70-80% on paikkallisia ja loput turisteja. – HimosGolf on lainannut muovisia välineitä Jämsänjoen yhtenäiskouluun Vitikkalaan koululaisten käyttöön, Markus Lahtinen kertoo.

Himos Golfin klubirakennuksessa on tilava terassi.

Uusi klubirakennus on tuonut paljon hyvää toimintoihin. Väylien järjestyksen muutoksella pelaajat pääsevät halutessaan tauolle kierroksen puolivälissä. WC- ja suihkutilat ovat erittäin siistit ja tilavat. Myynnissä on pikkupurtavaa aamuvarhaisesta asti. Paikan ovat löytäneet myös muut kuin golfaajat.

HimosGolfissa järjestetään tasaisella tahdilla erilaisia kisoja. Tulevana viikonloppuna on vuorossa seuran oma mestaruuskisa. Luvassa on kolme kierrosta lämpimässä säässä. Näyttää siltä, että kesää on vielä jäljellä ja golfaajilla hyvät olosuhteet Himoksessa.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments