maanantai, 20 toukokuun, 2024
KotiYleinenFinnMETKO täytti paikkansa – kauppa kävi

FinnMETKO täytti paikkansa – kauppa kävi

Konetyöalojen ammattilaisten suurtapahtuma FinnMETKO 2020 -näyttely keräsi kolmen näyttelypäivän aikana 9 950 kävijää.

–    Kiitokset kaikille näyttelyyn osallistuneille, kävijöille, näytteilleasettajille ja näyttelyn järjestelyissä mukana olleille talkoolaisille. Yhdessä saimme aikaan hyvähenkisen ja onnistuneen tapahtuman tässä uudessa, erikoisjärjestelyjä vaatineessa tilanteessa, sanoo näyttelyn johtoryhmän puheenjohtaja Markku Suominen.

–    Osallistujilta saatu palaute on ollut myönteistä. Paikalla olleet näytteilleasettajat kertoivat tavoittaneensa kohderyhmänsä ja tehneensä hyvin kauppaa näyttelyssä, toteaa Suominen.

Nisula Forest ilmoitti hiljattain jätti-investoinnistaan Jämsän Hallissa.

Ykköskuski-kilpailun voitti Teemu Sillanpää
 

Näyttelyn viimeisenä päivänä järjestetyssä maarakennuskoneenkuljettajien SM-kilpailussa Ykköskuski-kisassa voiton nappasi Teemu Sillanpää. Toiseksi kisassa tuli Jaakko Hannula ja kolmanneksi Kim Lehkonen. Kilpailussa mitattiin kuljettajien taitoja kahdella maarakennuskoneella: pyöräkuormaajalla ja kaivukoneella. Voittaja ratkesi yhteistuloksen perusteella. Kilpailun järjesti GRADIA Jyväskylä.

FinnMETKO-näyttely järjestetään kahden vuoden välein. FinnMETKO 2022 pidetään 1.–3.9.2022.

Konetyöalojen ammatti- ja myyntinäyttely FinnMETKO 2020 on raskaskonealojen päätapahtuma Suomessa. FinnMETKO 2020 -näyttelyn vastuullinen järjestäjä on Finnmetko Oy. Näyttelyn taustaorganisaatiot ovat Koneyrittäjät ry ja Keski-Suomen Koneyrittäjät ry.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments