lauantai, 20 huhtikuun, 2024
KotiFestivaalitFinnhits loi nostalgiaa

Finnhits loi nostalgiaa

 

Teksti ja kuvat: Susanna Ruusu

Himoksen elokuun festivaalina oli jälleen Finnhits, joka keräsi lähinnä 70-luvun musiikin ystäviä paikalle. Artistit esittivät tunnetuimpia kappaleitaan, joten yhteislaulu lähti herkästi käyntiin. Perjantaina esiintyivät Iskelmilläkin vierailleet Matti ja Teppo sekä Pepe Willberg, Lauantaina lavalla olivat Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani, Jukka Kuoppamäki ja Juha Tapio. Molempina iltoina saatiin loppuhuipennuksesksi Finnhits Show, joka oli varsinainen kavalkadi kuumimpia Finnhits-tähtiä. Mukana olivat Danny, Markku Aro, Taiska, Kai Hyttinen, Päivi Kautto-Niemi, Lea Laven sekä Fredi. Taidokkaasta säestyksestä huolehti Leri Leskinen Orchestra.

Pepe Willberg

Pepe Willbergin tunnetuinta kappaletta on vaikea nimetä, niin laaja miehen repertuaari on, ja kaikkiin lauluihin oli yleisön helppo liittyä. Miehen nöyrän vaatimaton esiintyminen voittaa puolelleen myös nuorempia faneja.

Fredi eli Matti Siitonen

Illan liikuttavin hetki koettiin Fredin esiintyessä, kun yleisön myötäeläviin aplodeihin liittyi myös koko orkesteri. Juuri tyttärensä Hanna-Riikka Siitosen menettänyt Matti Siitonen esiintyi toisena taustalaulajanaan Nina Tapio, joka oli tunnetusti Hanna-Riikan lähin ystävä.

Danny
Kai Hyttinen
Kuju ja Danny

Danny ja Kai Hyttinen esiintyivät sekä yksin että yhdessä muutamien muiden ikitähtien kanssa Finnhits Showssa, joka oli molempien iltojen loppuhuipennus. Molempien herrasmiesten tulkintatapa on herkkää ja aitoa, joten ei liene ihme, että heidät halutaan nähdä aina uudelleen.

Päivi Kautto-Niemi

Päivi Kautto-Niemi lauloi muun muassa Liljankukan, joka on varmasti hänen tunnetuin laulunsa. Daamin energinen lavakarisma puree yhä.

Leri Leskinen

Leri Leskinen Orchestra säesti tähtikaartia. Leri on tullut viime vuosina tutuksi Vain elämää -ohjelmasta, vaikka mies on toiminut musiikin saralla jo vyosikymmeniä.

Finnhitseille oli saapunut yli tusinan miehen voimin kaveruksia Hämeenlinnasta. Lauantain ohjelmaan miehillä sisältyi golf-turnaus. Yhtenä kehitettävänä kohteena miehet mainitsivat klubi-rakennuksen, ja semmoinenhan onkin kentälle tänä kesänä saatu. Sandy, Ilkka, Teemu ja ”Hells Bells” kertoivat, että Himokselta löytyy kaikki tarvittava. -Toimme ruoankin mukana valmiina. Ei ole tarvetta käydä keskustassa koko viikonloppuna.

Festivaaleilla sai ihastella musiikin lomassa myös vanhoja autoja.

Jopa rumpukalvo oli ihmeissään Finnhitsien tähtien määrästä.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments