lauantai, 20 heinäkuun, 2024
KotiTapahtumatEnsimmäinen perinteinen Hallin Hölkkä

Ensimmäinen perinteinen Hallin Hölkkä

Kuoreveden Kärki juhlii kuluvana vuonna 85 vuoden merkkipaalua. Sen tiimoilta päätettiin järjestää ”ensimmäinen perinteinen” Hallin Hölkkä. – Emme halunneet järjestää kahvitusjuhlia, joissa pönötetään, vaan halusimme mukavaa tekemistä, kertoi Kärjen puheenjohtaja Kari Riekki.

Seura on järjestänyt juhlavuoden aikana paljon liikunnallista toimintaa Hallissa. – Meillä on ollut opastettua melontaa Eväjärvellä. Olemme myös pitäneet suunnistuskoulun ja pidämme kiintorastirataa, jossa rasteja vaihdetaan säännöllisesti, Riekki listaa seuran toimintaa.

Lähtöpaikkana hölkälle oli ”Urski” eli Hallin urheilukenttä, jonne kokoontui kaikenikäistä väkeä. Järjestelyt oli hoidettu mutkattomaan tapaan, sillä ilmoittautuminen tapahtui paikan päällä ja osallistuminen oli ilmaista. Lasten reitti oli yksi kilometri aivan urheilukentän läheisyydessä selkeällä reitillä. Aikuisten lenkki oli 5 km ja sen ainakin paikalliset tuntevat parhaiten ”Reinin lenkkinä”. Reitti on tiepohjaista ja kaunista peltomaisemaa ja metsää parhaimmillaan. Siellä lenkkeily onnistuu helposti läpi vuoden.

Ajatuksena oli lenkkeillä nautiskellen, ilman kilpailua. Se onnistuikin hienosti, sillä paikalla vallitsi erittäin leppoisa tunnelma.

Hölkkääjille oli tarjolla hyväpohjainen tie kauniissa peltomaisemassa.
Hallin Hölkkään voivat kaikki osallistua.

Hallin hölkässä ei tarvitse juosta vaan halutessaan voi myös kävellä joko ilman tai kävelysauvojen kanssa. Hallin Hölkkä saa jatkoa jälleen ensi vuonna ja Kuoreveden Kärki toivoo runsasta osallistujamäärää.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments