torstai, 30 toukokuun, 2024
KotiFestivaalitEnsimmäinen Himos Metal Festival

Ensimmäinen Himos Metal Festival

Himoksella saadaan vielä loppukesänä kokea kaksi uuden uutukaista festaria, kun Himos Metal Festival ja Himos PopPark järjestetään peräkkäisinä viikonloppuina. Raskaan metallin tapahtuma tuo tarjolle upean esiintyjäkaartin 5.-6. 8. Luvassa perjantaina ovat Battle Beast, Sonata Arctica ja Dynazty, Within Temptation, Amaranthe, One Desire sekä uuden paluun tehnyt Northern Kings. Marco Hietalan jätettyä Nightwishin hän vapautui osallistumaan Northern Kingsin riveihin yhdessä Tony Kakon, Jarkko Aholan ja J-P Leppäluodon kanssa. Lauantaina vuorossa ovat Amorphis, PAIN, Eclipse, Cyan Kicks, Beast in Black, Tyrantti sekä Stratovarius.

Moni on ihmetellyt, kuinka näin kovia nimiä on saatu yhteen ja samaan viikonloppuun Keski-Suomen loppukesään. Selitys on helppo, sillä kaiken takana on kovan luokan ammattilainen Timo Isomäki ja yrityksensä Extra Large Music. Isomäki on järjestänyt Himoksen juhannusfestareita vuodesta -93 asti ja jättäytyi pois vain pari vuotta sitten toimintojen siirryttyä Nelonen Media Livelle. Nyt mies lanseeraa uudet festarit Himokselle, joka on hänelle todella tuttu paikka. – Himoksella on hyvä majoituskapasiteetti, paikka ja ihmiset ovat tuttuja. Olin aikanaan mukana suunnittelemassa rakennusprojektia alueella vessoineen ja terasseineen, Isomäki kuvaa festarilokaatiota.

Isomäen meriitteihin kuuluvat Rammsteinin keikat Tampereen Ratinassa sekä Robbie Williamsin konsertti samaisella stadionilla. Siksi on täysin todennäköistä, että miehen tulevaisuuden suunnitelmat Himoksen Matal Festivalia koskien tulevat jonain päivänä toteutumaan: – Tavoitteeni on saada tänne jatkossa sellaisia esiintyjiä kuin Guns & Roses, AC/DC ja Iron Maiden, Isomäki listaa.

Tulevien festareiden toteutuminen vaatii jo nykyisellään noin 400 hengen työpanoksen. Mukaan mahtuu myös vapaaehtoisia talkoolaisia erinäisiin tehtäviin, joten kiinnostuneiden kannattaa ottaa yhteyttä.

Stratovarius

Vapaa-aikanaan Isomäki viihtyy mielellään Harley Davidson -moottoripyöränsä parissa. Hän on myös osakkaana Tampereella Public House Huurre -ravintolassa sekä Alavudella Pub Ittellismiehessä. Jämsän seutu on tullut miehelle tutuksi vuosikymmenten saatossa ja todella mielellään täällä vastaanotetaankin moisen konkarin työpanos seudun kehittämiseen.

Linkki festereiden sivuille

Edit: Keikkakuvia lisätty Facebook-sivulle: Northern Kings , Sonata Arctica

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments