maanantai, 20 toukokuun, 2024
KotiFestivaalitPopPark Himos aloitti rytinällä

PopPark Himos aloitti rytinällä

PopPark Himos tarjosi maamme kysytyimpiä artisteja loppukesän kuumuudessa, joten tunnelma oli huipussaan. Perjantai veti puoleensa hieman varttuneempaa väkeä ja lauantaina juhlijoiden keski-ikä oli jonkin verran alhaisempi.

Perjantaina esiintyivät Olli Halonen, Ressu Redford, Ellinoora, Arttu Wiskari, Popeda ja Kaija Koo. Lauantaina tahtia antoivat Viivi, Nelli Matula, Erika Vikman, ABREU, Maustetytöt x Agents, Vesala ja Antti Tuisku.

PopPark Festareiden taustalla on sama järjestäjä kuin viikkoa aiemmin Himos Metal Festivaleilla eli Timo Isomäen kokenut Extra Large Music Oy. Molemmat festarit täydensivät hyvin Himoksen kesän tarjontaa ja pehmensi monen arkeen paluuta antamalla vielä mahdollisuuden irtiottoon. Epäilemättä molemmat festarit saavat jatkoa tulevina kesinä, niin onnistuneet molemmat olivat.

Eräs tyytyväisistä festarivieraista oli Nina, joka tunnustautui suureksi Kaija Koon faniksi. Tästä todisteena hänellä oli käsivarressa Tinakenkätyttö-tatuointi. – Toinenkin Kaija-tatuointi löytyy, mutta se jää vaatteiden alle, Nina paljasti. – Kaija on huippu ja hänen biiseistään saa voimaa, Nina jatkoi perustellen fanitustaan.

Nina ja Tinakenkätyttö-tatuointi

Popeda

Ellinoora

Kaija Koo

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments