lauantai, 20 huhtikuun, 2024
KotiTapahtumatDoris ja laulumies Himos Teatterissa

Doris ja laulumies Himos Teatterissa

himosteatteri19

Tämä artikkeli on kesältä 2014. Katso uudet kuulumiset tästä: https://himoksensanomat.fi/2015/07/01/jamsan-kesateatteri/

 

HimosTeatterin Doris ja Laulumies sai sunnuntaina 6.7. 2014 ensi-iltansa. Jämsäläisen pitkän linjan toimittajan Risto Hakolan kirjoittama ja tuottama näytelmä on juuri sitä mitä kesäteatterilta odotetaankin.

Hauska, romanttinen, mutta myös nykypäivän ongelmia ja puheenaiheita sivaltava käsikirjoitus on heti ensi näytöksissä valloittanut katsomon. Kyseessä on musiikkinäytelmä, jossa J. Karjalaisen musiikki värittää ja tukee tapahtumia.

himosteatteri3

Näytelmää varten koottua bändiä johtaa Matti Ekman, joka on myös sovittanut musiikin. The Ressut on saanut reilun kuukauden mittaisen keikan Lempolan lomakylään.

himosteatteri4,himosteatteri5,himosteatteri6

Ja tästä se lähtee. Vasemmalla näytelmän ohjaaja Annu Sankilampi huolehtii verensokeristaan. Keskimmäisessä kuvassa sankaripari aloittelee mutkikkaiden väliensä selvittelyä. Oikeassa laidassa kihlakunnan ulosottonainen ja tiukka pankinjohtaja tekevät vain työtään, kun köyhät pannaan kyykkyyn.

himosteatteri7,himosteatteri8

Työttömät rakennusmiehet työllistävät lomakeskuksen tarjoilijaa, mutta paikan omistajalla on työpaikka katkolla pankinjohtajan kynsissä. Siitäkin huolimatta, että tämä kovasti yrittää häntä ymmärtää.

himosteatteri9,himosteatteri10

Myös teatterin nuorisolla on koko sydänkesän kestävää (talkoo)työtä. J+J Teatterin lasten- ja nuorten ryhmät nostavat valokeilaan jatkuvasti uusia nuoria kykyjä, joilla tässäkin näytelmässä on hyvin merkittävä osuus.

himosteatteri11,himosteatteri12

HimosTeatterin katettuun katsomoon väkeä mahtuu. Tässä näkymää ensi-illan jälkeisestä esityksestä.

himosteatteri13,himosteatteri14himosteatteri15,himosteatteri16himosteatteri17,himosteatteri18

Selviääkö Lempolan lomakylä urapisteitä haalivan ivallisen pankinjohtajan ja tiukan ulosottonaisen kynsistä? Kuinka käy rakkaustarinoiden? Miten soi J. Karjalaisen laulut paikallisten näyttelijöiden esittäminä, siitä saa parhaiten selvän istumalla pari tuntia HimosTeatterin katsomossa.

Esitykset 6.7. – 9.8. 2014.

Tarkempaa tietoa täältä:  http://www.himoslomat.fi/fi/tapahtuu/himoksen-kesaeteatteri/  tai täältä:  http://www.jjteatteri.fi/

Keskisuomalaisen teatteriarvostelun voit lukea täältä: http://www.ksml.fi/uutiset/kulttuuri/teatteri/himosteatteri-doris-ja-laulumies-ensi-ilta-jamsassa-672014/1848141

Aiheesta aikaisemmin tällä sivustolla:  https://himoksensanomat.fi/2014/05/20/himosteatteri-herasi-talvihorroksesta/

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments